Ένα ζευγάρι μπότες, ένα κομψό κουστούμι, ένα ζεστό παλτό και μερικά ακόμα fashion items ανήκουν στη λίστα με τα must haves κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας. Εκμεταλλευτείτε τις εκπτώσεις για να τα αποκτήσετε σε καλύτερες τιμές.

από την Όλγα Στάμου

πηγή φωτογραφιών: Pinterest

Μακρύ Παλτό


Ένα μακρύ παλτό, σε απλές γραμμές είναι ένα από τα κλασικά κομμάτια της ντουλάπας. Σε μπεζ ή μαύρο χρώμα μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ και να προσθέσει στιλ σε κάθε εμφάνιση. Συνδυάζεται τόσο με πιο αυστηρά και επίσημα outfits όσο και με πιο casual επιλογές.

Μαύρες γόβες

Ένα από τα πιο διαχρονικά κομμάτια που μπορεί να αγοράσει μια γυναίκα είναι ένα ζευγάρι μαύρες κλασικές γόβες. Θηλυκές, κομψές και εύκολες στο συνδυασμό αποτελούν μια επιλογή που μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε εμφάνιση.

Μπότες

 

Ένα ακόμα must have κομμάτι που αξίζει να αγοράζετε στις φετινές εκπτώσεις είναι ένα ζευγάρι over the knee μπότες. Είναι ένα παπούτσι που μπορεί να φορεθεί από το πρωί με κολάν ή στενό παντελόνι, μέχρι το βράδυ με  φούστα. Άνετο και εντυπωσιακό είναι ένα κομμάτι που αξίζει να έχετε.

Κουστούμι

Το office look αποτελεί την απόλυτη τάση και μάλιστα όχι μόνο για τις εργάσιμες ώρες! Οι εκπτώσεις είναι μια καλή ευκαιρία να αγοράσετε ένα ωραίο, καλοραμμένο tuxedo στην αγαπημένη σας απόχρωση. Είναι μια safe, κομψή και stylish επιλογή από τη δουλειά μέχρι τη βραδινή έξοδο. Συνδυάζεται με sneakers, μποτάκια και γόβες αναλόγως το ύφος που θέλετε να δώσετε.

Backpack

Τα backpack είναι μια πρακτική επιλογή. Είναι ευρύχωρα, κομψά και άνετα, ενώ υπάρχει μια τεράστια ποικιλία χρωμάτων,σχεδίων και υλικών που ανταποκρίνονται σε όλα τα γούστα. Βρείτε στις φετινές εκπτώσεις αυτό που σας ταιριάζει και αποκτήστε το.