Το 14 μηνών κοριτσάκι και τα αδελφάκια του από το φλεγόμενο σπίτι στην αγκαλιά της πρόνοιας

Τέλος στο θρίλερ εντοπισμού του μωρού, το οποίο η μητέρα του είχε αρπάξει από το νοσοκομείο Παίδων, όπου νοσηλευόταν έδωσε η εισαγγελέας ανηλίκων. Αυτή τη  στιγμή και τα τρία ανήλικα παιδιά της γυναίκας, βρίσκονται υπό την επίβλεψη της κοινωνικής υπηρεσίας του νοσοκομείου.

«Η μικρή ασθενής προσήλθε πάλι σήμερα στο νοσοκομείο μας, την έφερε η αστυνομία. Το παιδί είχε εξέλθει λαθραία με πρωτοβουλία της μητέρας τη Δευτέρα 5/2 από το τμήμα πλαστικής χειρουργικής όπου νοσηλευόταν, η γενική του κατάσταση είναι καλή», ανέφερε ο διοικητής Νοσοκομείου Παίδων, Μανώλης Παπασάββας.

Η 35χρονη μητέρα είχε αρπάξει από το θάλαμο νοσηλείας το μόλις 14 μηνών αγγελούδι της πριν εκείνο αναρρώσει καλά καλά από τη μάχη του με τις φλόγες και τον καπνό στο διαμέρισμα της πλατείας Αττικής. Σήμερα όμως, μετά από παρέμβαση της Εισαγγελίας ανηλίκων,  αναγκάστηκε να επιστρέψει στην κοινωνική υπηρεσία του νοσοκομείου όχι μόνο το μωρό αλλά και τα άλλα δύο ανήλικα παιδιά της.

«Μας έφεραν δύο αδελφάκια  ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι για να γίνει όλος ο απαραίτητος έλεγχος ο ιατρικός εργαστηριακός και ψυχολογικός έλεγχος των παιδιών. Ήτανε χαμογελαστά, μιλούσαν τα παιδάκι όπως ένα φυσιολογικό παιδί, τρομαγμένα βέβαια λίγο», είπε ο διοικητής του Νοσοκομείου.

Η ιστορία που προκάλεσε σε όλο το πανελλήνιο σοκ, οργή αλλά και  θλίψη φτάνει στο τέλος της. Ένα τέλος που φαίνεται ν’  αφήνει τρεις αθώες παιδικές ψυχές στην αγκαλιά της πρόνοιας…

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ