Η Ειρήνη Κολιδά είναι μία από τις παίκτριες που ξεχώρισε το κοινό από το περσινό Survivor και πολλοί θεωρούσαν ότι θα μπορούσε να φτάσει ακόμα και στον τελικό αν δεν τραυματιζόταν στο τροχαίο που την ανάγκασε να αποχωρίσει από τον Άγιο Δομίνικο.

Σε συνέντευξή της, στην εκπομπή Celebrity Life Game, η personal trainer ανέφερε πως «ήμουν σίγουρη ότι ο Ντάνος θα φτάσει στον τελικό, όπως και ο Μάριος», ενώ παραδέχθηκε ότι έχει δει μόνο αποσπάσματα του φετινού Survivor, από το οποίο ξεχωρίζει τον Γιάννη Δρυμωνάκο και τον Στέλιο Κρητικό και χαρακτηρίζει «γερό χαρτί» την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Ενδιαφέρον έχει και η τοποθέτησή της σε ερώτηση για το ειδύλλιο ανάμεσα στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο. το οποίο οι ίδιοι έχουν δηλώσει ότι άρχισε πριν από περίπου τέσσερις μήνες και όχι όσο ήταν στον Άγιο Δομίνικο. «Σίγουρα η σχέση τους ξεκίνησε μέσα από το παιχνίδι. Δεν μπορεί ξαφνικά μετά από 6 μήνες που είσαι με έναν άνθρωπο να γίνει το κλικ και να πεις “α τώρα μου αρέσει!”. Σίγουρα κάτι θα είχαν και ο ένας και ο άλλος στο μυαλό τους», είπε και συμπλήρωσε πως, όσο εκείνη ήταν στο παιχνίδι, δεν είχε αντιληφθεί κάτι, αλλά δεν αποκλείεται να προέκυψε στη συνέχεια.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Ειρήνη: