Εσείς πώς θα αντιδρούσατε αν βλέπατε τον Σωτήρη Καλυβάτση στο Survivor; Κι όμως ο αγαπημένος κωμικός, που βρέθηκε σήμερα στο ΕΔΩ, ρωτήθηκε σχετικά.

Όπως παραδέχτηκε ο ίδιος, θα τα κατάφερνε με τη διαβίωση, θα τα κατάφερνε με την υπομονή, θα τα κατάφερνε και με τους ανθρώπους. Γιατί όμως θα έλεγε όχι στο ενδεχόμενο συμμετοχής του στο reality;

Ο ίδιος αποκάλυψε στη Ντορέττα Παπαδημητρίου:  «Εγώ πρότεινα κάτι στους ανθρώπους. Δεν ξέρω αν έφτασε στον αρχηγό της κατάστασης… Εγώ πρότεινα το εξής: Ταιριάζει και με το όνομά μου. Να μου φτιάξουν ένα καλυβάκι εκεί κάπου ψηλά σε ένα λόφο και να είμαι ο γέροντας σοφός. Έχουν ψυχολογικά προβλήματα, δεν μπορούν να κερδίσουν… έρχονται στον σοφό».

Η παρουσιάστρια έκπληκτη συνέχισε να τον ακούει, να δηλώνει: «Αν φτάσει στον Acun πιστεύω ότι μπορεί να με χρησιμοποιήσει και σε άλλες παραγωγές!».

Δεν άργησε λοιπόν να του προτείνει να βρεθεί στο Survivor Panorama. «Έτσι θα με βάλεις να βλέπω το Survivor. έχω καμμένα κύτταρα κι εγώ δεν θέλω άλλα…», της απάντησε με χιούμορ ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Δείτε το βίντεο.