Η διατροφή για την αντιμετώπιση του λίπους στην περιοχή της κοιλιάς του Δημήτρη Γρηγοράκη ξεχωρίζει για τα μοναδικά οφέλη που προσφέρει στον ανθρώπινο οργανισμό, σε συνδυασμό με την απώλεια βάρους. Πολλοί είναι εκείνοι που τους απασχολούν αρνητικά διάφορα τοπικά σημεία του σώματος και όχι συνολικά. Τους προβληματίζουν τα σημεία εκείνα που υπάρχει η λεγόμενη «τάση» για περαιτέρω αύξηση του λιπώδης ιστού συγκριτικά με τα άλλα μέρη του σώματος. Και φυσικά το «πρόβλημα» τις περισσότερες φορές εντοπίζεται στην περιοχή της κοιλιάς!

Αυτή η δίαιτα αποτελεί μία διατροφή που διακρίνεται για την υψηλή βιολογική αξία των τροφίμων που περιέχει. Βασική φιλοσοφία της είναι η θωράκιση της υγείας και η δημιουργία ενός περισσότερο ενεργού μεταβολισμού. Η επίτευξη μίας βέλτιστης υγείας συνεπάγεται άμεση ευεξία, η οποία με τη σειρά θα βελτιώσει το μεταβολικό ρυθμό.

Ο στόχος της δίαιτας είναι να ενεργοποιηθεί η καύση του λίπους στην περιοχή της κοιλιάς κι εσείς να επιτέλους την περίφημη «επίπεδη κοιλιά» που επιθυμείτε. Ταυτόχρονα, θα βοηθήσει στην περίπτωση των γυναικών να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά το περίφημο πρόβλημα της κυτταρίτιδας.

Δείτε το διατροφικό πρόγραμμα στο InStyle.gr