Παρελθόν αποτελεί από τον ΣΚΑΙ η εκπομπή RODEO, με τον Βαγγέλη Περρή και την Αθηναΐδα Νέγκα να εκφράζουν σε δηλώσεις τους την δυσφορία τους για την αιφνίδια απόφαση του καναλιού, ωστόσο, δεν αποκλείεται η εκπομπή να επανέλθει στις οθόνες μας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην Φωλιά Των ΚουΚου, ο Βαγγέλης δέχθηκε κρούση για να «μετακομίσουν» στο Epsilon, δεδομένης και της παρουσίας της Άλκηστις Μαραγκουδάκη, η οποία ήταν εκείνη που ενέταξε το RODEO στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ όταν ακόμα εργαζόταν στο κανάλι.

«Μετά την αδειοδότηση σκέφτονται να εντάξουν στο πρόγραμμα και κάποιες νέες εκπομπές. Έχουμε ήδη ακούσει ότι θέλουν να αλλάξουν την πρωινή ζώνη και να πάρουν τον Σπύρο Χαριτάτο, οπότε γιατί να μην εντάξουν και μία εκπομπή που έχει ήδη δοκιμαστεί;», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος μεταφέροντας το ρεπορτάζ, τονίζοντας πως ακόμα δεν έχει γίνει ραντεβού, αλλά μία πρώτη κρούση και οι όποιες εξελίξεις αναμένονται σε βάθος χρόνου, καθώς πρώτα πρέπει να ολοκληρωθεί η διαδικασία αδειοδότησης των καναλιών.

Δείτε στο βίντεο όσα ειπώθηκαν: