Το κανάλι του Άκη Πετρετζίκη στο YouTube έγινε το νούμερο 1 κανάλι μαγειρικής στην χώρα μας και η χαρά του ήταν μοναδική. Το διάστημα αυτό έχει ταξιδέψει στην Αμερική και πιο συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη, συνδυάζοντας δουλειά και αναψυχή.

Τη συμπλήρωση των 300.000 συνδρομητών στο κανάλι του λοιπόν γιόρτασε ο γνωστός σεφ με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο. Ο πιο δημοφιλής μάγειρας της χώρας συνάντησε τον κορυφαίο μπασκετμπολίστα στον αγώνα που έδωσε στο Madison Square Garden.

Παρέα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο λοιπόν πόζαρε για του 300.000 subscribers και έγραψε στο λογαριασμό του:

«Μόλις έγινε!!! 300.000 subscribers στο κανάλι μου στο YouTube και εντάξει… o Γιάννης Αντετοκούνμπο έριξε το κάρφωμα της χρονιάς (και το είδα live) !!!! Διπλή η χαρά σήμερα ναούμ!! Σας ευχαριστώ όλους παρά πολύ!! Είστε καταπληκτικοί και συνεχίζω και εγώ ακόμα περισσότερο στο no1 κανάλι μαγειρικής στην χώρα μας!!! Thanks».

Δείτε την ανάρτησή του.

Μόλις έγινε!!! 300.000 subscribers στο κανάλι μου στο YouTube?????? και εντάξει… o @giannis_an34 έριξε το κάρφωμα της χρονιάς (και το είδα live ?) !!!! ✌?διπλή η χαρά σήμερα ναούμ!! Σας ευχαριστώ όλους παρά πολύ!! Είστε καταπληκτικοί και συνεχίζω και εγώ ακόμα περισσότερο ❤️❤️❤️❤️ στο no1 κανάλι μαγειρικής στην χώρα μας!!! thanks @giannis_an34 @thanasis_ante43 #bucks #madisonsquaregarden

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Akis Petretzikis (@akis_petretzikis) στις