Το αιφνίδιο τέλος του RODEΟ είναι το τηλεοπτικό θέμα της ημέρας, οπότε δεν θα μπορούσε να λείπει από την θεματολογία του Πρω1νό, όπου η Φαίη Σκορδά έβγαλε απευθείας on air τον Βαγγέλη Περρή, αιφνιδιάζοντάς τον!

«Βαγγέλη καλημέρα! Είμαι η Φαίη, είσαι στον αέρα!», είπε η παρουσιάστρια και εκείνος φάνηκε να τα χάνει. «Δεν το πιστεύω ότι είμαι στον αέρα! Σοβαρά τώρα; Δηλαδή, έχουμε να τα πούμε ένα χρόνο και είμαστε στον αέρα; Αλήθεια μου λες; Είμαστε στον αέρα στα αλήθεια;», είπε γελώντας, με την Φαίη να παραδέχεται «ντροπή μου που δεν πήρα ένα τηλέφωνο να δω τι κάνεις, τρέχω με τα παιδιά».

Βαγγέλης Περρής-Αθηναΐς Νέγκα: Οι πρώτες τους δηλώσεις για το «κόψιμο» του RODEO

Στη συνέχεια, κατανοώντας τη δύσκολη θέση του δημοσιογράφου, λόγω του ευαίσθητου του θέματος, η οικοδέσποινα της εκπομπής επεσήμανε «αν θέλεις να κλείσεις, πραγματικά δεν θέλω να σε φέρω σε δύσκολη θέση. Δεν θα το έκανα ποτέ!».

Ο Βαγγέλης, πάντως, έκανε κάποια σχόλια, αναφέροντας, μεταξύ άλλων πως «είναι ένα πράγμα πολύ περίεργο, μια κουβέντα μπορεί να δώσει αφορμή για εξελίξεις που δεν θα θέλαμε να έχουμε και θέλουμε να είμαστε προφυλαγμένοι. Ό,τι κουβέντα λέμε μπορεί να μετρήσει είτε θετικά, είτε αρνητικά. Θα έχουμε μια τοποθέτηση γραπτή».

Δείτε στο βίντεο το στιγμιότυπο: