Με ένα «βαρύ» όνομα να τον συνοδεύει, ο εγγονός του Γιώργου Ζαμπέτα, που φέρει το όνομά του, κάνει τα δικά του βήματα στο χώρο του θεάματος, έχοντας κληρονομήσει από τον παππού του την αγάπη για το μπουζούκι. Ωστόσο, η μουσική δεν είναι το μοναδικό πράγμα με το οποίο ασχολείται.

Ο Γιώργος Ζαμπέτας junior είναι ο καρπός του γάμου του Μιχάλη Ζαμπέτα, που «έφυγε» το 2008, με την  ετεροθαλή αδελφή του Γιώργου Νταλάρα, Ελένη Νταράλα. Ο 31χρονος, όπως είδαμε την Τρίτη στην εκπομπή Αλήθειες Με Τη Ζήνα στην οποία ήταν καλεσμένος, σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων, αλλά ασχολήθηκε και με την φυσιοθεραπεία. Μάλιστα, έχει ανοίξει το πρώτο βδελλοθεραπευτήριο στη χώρα μας, καθώς μελέτη την θεραπεία με βδέλλες.

Τα γονίδια του παππού, όμως, επικράτησαν: ο Γιώργος παίζει μπουζούκι και σαξόφωνο, ενώ, εκτός από live εμφανίσεις, αυτή την περίοδο παίζει στην μουσική παράσταση Σαν Παλιό Σινεμά, αλλά και έχει επιμεληθεί τον πρώτο τόμο κόμικ Ο Πιο Καλός Ο Μαθητής, που τιμά με έναν ξεχωριστό τρόπο την ζωή του αείμνηστου καλλιτέχνη.

«Η παράδοση είναι δυνατή και πρέπει να την στηρίζουμε και να την τιμούμε όλοι… Δεν ξέρω πως, αλλά μου προέκυψε πάνω στον στόχο μου να τιμήσω τον Γιώργο Ζαμπέτα και, αξιοποιώντας τις μουσικές που άφησε, να είμαι κι εγώ εδώ», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο 31χρονος.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε: