Αφορμή για να δεχτεί «πυρά», αλλά και για να ανοίξει ακόμα μία φορά η συζήτηση για το αν οι γονείς πρέπει να φιλάνε στο στόμα τα παιδιά τους, άνοιξε ένα βίντεο στο οποίο ο Tom Brady φιλάει στο στόμα τον 11χρονο γιο του.

Στο πλαίσιο ενός μίνι ντοκιμαντέρ που «ανέβασε» στο Facebook  ο ίδιος, εμφανίζεται τη στιγμή που κάνει μασάζ και στον χώρο μπαίνει ο γιος που απέκτησε με την Bridget Moynahan, την σύντροφο που είχε πριν παντρευτεί με την Gisele.

Ο 11χρονος ρωτά τον πατέρα του αν μπορεί να παίξει ένα παιχνίδι, εκείνος τον ρωτά «κι εγώ τι θα πάρω;» και ο μικρός του δίνει ένα πεταχτό φιλί στο στόμα και απομακρύνεται προς την πόρτα. «Αυτό ήταν πολύ πεταχτό!», σχολιάζει ο αθλητής και τότε το παιδί του δίνει ένα μεγαλύτερο φιλί στο στόμα, με τον μασέρ να σχολιάζει «ξέρεις Jack, όλα έχουν ένα κόστος».

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει αρνητικά σχόλια από πολλούς χρήστες των social media, καθώς το θέμα των γονιών που φιλάνε στο στόμα τα παιδιά τους εγείρει πολλά ερωτήματα. Αν και πολλοί θεωρούν τη εν λόγω κίνηση ένδειξη γονικής αγάπης, επιστήμονες επισημαίνουν πως, εκτός από την μετάδοση μικροβίων σε μικρότερες ηλικίες, από τα 5 έτη και μετά, είναι πιθανό να αναγάγει τον γονέα σε υποκείμενο της σεξουαλικής επιθυμίας του παιδιού.

Δείτε το επίμαχο βίντεο: