Το ότι δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από τον Γιώργο Μπόγρη, ο οποίος τον ξυλοκόπησε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, καταγγέλλει γνωστός αθλητικογράφος.

Ο λόγος για τον Σωτήρη Γεωργίου, ραδιοφωνικό παραγωγό του Sport 24 Radio 103.3 και αρθρογράφο του contra.gr, ο οποίος, με ανάρτησή του στο Facebook, έκανε γνωστό το επεισόδιο που συνέβη σε μπαρ του Κολωνακίου, τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο δημοσιογράφος, ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού, χωρίς την παραμικρή αφορμή, πήγε από πίσω του, του τράβηξε με δύναμη το αυτί και μόλις γύρισε, άρχισε να τον βρίζει και να τον γρονθοκοπεί κυρίως στο πρόσωπο.

Το συμβάν έλαβε τέλος χάρη σε άτομα που ήταν στο μαγαζί και το προσωπικό του, ενώ ο καταγγέλλων, που προαναγγέλλει ότι θα κινηθεί νομικά, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Μετά από δίωρες εξετάσεις, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι φέρει θλαστικά τραύματα, πρησμένο μάτι και χτυπημένη μύτη και του συστήθηκε ξεκούραση για μία ημέρα στο σπίτι του.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν στο Πρω1νό, ο δημοσιογράφος πήγε το πρωί της Δευτέρας στο αστυνομικό τμήμα Συντάγματος και κατήγγειλε το περιστατικό, ωστόσο, δεν υπέβαλε μήνυση, καθώς, όπως λέει ο ίδιος, θέλει πρώτα να συμβουλευτεί την δικηγόρο του και την ΕΣΗΕΑ. H εκπομπή προσπάθησε να επικοινωνήσει και με τον Γιώργο Μπόγρη, ωστόσο, δεν κατέστη δυνατό.

Δείτε την καταγγελία και όσα ειπώθηκαν στο Πρω1νό: