Δύσκολο φαίνεται πως ήταν το βράδυ του Σαββάτου για τον Απόστολο Γκλετσο και τον Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Κυρίτση, καθώς πέρασαν το βράδυ στο Αστυνομικό ΤμήμαΟι δύο άντρες συναντήθηκαν στον χορό της Agroinvest και συγκεκριμένα στην αίθουσα «Τσαμαντάνη» στον Καραβόμυλο.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, κατά τη διάρκεια της βραδιάς ο Απόστολος Γκλέτσος ζήτησε από τον Αντιπεριφερειάρχη να βγουν έξω. Χαρακτηριστικά, του είπε: «μπορείς να βγεις έξω να σου πω κάτι;». Ο ίδιος, νομίζοντας πως ήθελε να συζητήσουν εκτός της αίθουσας που ήταν πιο ήρεμα τον ακολούθησε.

Ωστόσο, όπως ισχυρίζεται, όταν βγήκαν έξω ο Απόστολος Γκλέτσος ξεκίνησε να άρχισε ξαφνικά να τον βρίζει χυδαία και να τον χτυπά με κουτουλιές, μπουνιές και κλωτσιές. Μετά το περιστατικό ξυλοδαρμού, ο Δημήτρης Κυρίτσης βρέθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας και στην συνέχεια  στο Α.Τ. Στυλίδας και κατέθεσε μήνυση εναντίον του Δημάρχου.

Στο Αστυνομικό Τμήμα έφτασε και ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος κατέθεσε επίσης μήνυση. Οι δυο άνδρες αφέθηκαν ελεύθεροι λίγο πριν τη 1:00′  τα ξημερώματα της Κυριακής, ενώ η συνέχεια της υπόθεσης αναμένεται να δοθεί στα δικαστήρια.