Η 36χρονη μητέρα τεσσάτων παιδιών από το Λουτράκι, έπεσε στο νερό στη Αμφιλοχία, με την Μαρία Ιατρού να βρίσκει τραγικό θάνατο. Το πόρισμα της Τροχαίας κατέληγε σε δυστύχημα, κάτι που αμφισβητεί σήμερα η οικογένεια της θανούσης. Η έρευνα του πραγματογνώμονα που όρισε η οικογένεια της άτυχης Μαρίας Ιατρού από το Λουτράκι, φέρνει νέα στοιχεία, τα οποία και παρουσιάστηκαν στην εκπομπή “Φως στο τούνελ”.  Ο ειδικός ερευνητής Γιάννης Ρούσσης κάνει λόγο για εμπλοκή δεύτερου αυτοκινήτου που χτύπησε την άτυχη γυναίκα, την έβγαλε από το δρόμο και κυριολεκτικά καρφώθηκε στη θάλασσα.

Στο αυτοκίνητο της και συγκεκριμένα στον αριστερό καθρέφτη εντόπισε ίχνη μαύρου χρώματος. Το στοιχείο αυτό, μαζί με άλλα που κατάφερε να βρει στον τόπο του δυστυχήματος, διέφεραν από αυτά του πορίσματος της Τροχαίας Αμφιλοχίας. Επίσης,ανακαλύφθηκαν σε άλλο σημείο εξαρτήματα του αυτοκινήτου που όπως δείχνει η έρευνα του, προσέκρουσε σε βράχια με μικρή ταχύτητα.

«Ανάμεσα στα πολλά εξαρτήματα που περισυλλέξαμε βρέθηκε κομμάτι πλαστικού κοντά στους βράχους και η ποδιά του αυτοκινήτου. Αυτή διαπίστωσα πως έφερε ζημιές (χαραγιές) και προσπάθησα να βρω πως δημιουργήθηκαν.

Διαβάστε την συνέχεια στο news247.gr