Η Ραμόνα Βλαντή κατά τη διάρκεια του My Style Rocks ήταν δυναμική, έντονη και συχνά ευσυγκίνητη. Η ίδια εξηγεί στο People την κοσμοθεωρία της.

Υπήρχαν, πολλές φορές που δάκρυσες, συγκινήθηκες on air…

Σε μένα όλα είναι σε υπερθετικό βαθμό. Είτε είναι λύπη είτε χαρά είτε αγάπη… Αυτό που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι πως δεν έχω μισήσει ποτέ στη ζωή μου. Δεν έχω κάνει ποτέ κακό σε κανέναν. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι που προσπαθούν να κάνουν κακό θέλουν αγάπη, δεν είναι καλυμμένοι ψυχικά. Οπότε πρέπει να τους αντιμετωπίσεις με κατανόηση.

Έχεις βρεθεί με τέτοιους ανθρώπους;

Φυσικά. Γι’ αυτό σου λέω ότι δεν έχω κρατήσει κακίες. Απλώς είναι επιλογή σου αν θα συνεχίσεις να κάνεις παρέα με αυτό τον άνθρωπο και θα κάνεις την προσπάθεια να έρθεις κοντά, να σε εμπιστεύεται και να τον βοηθήσεις ή αν θα κάνεις πίσω όταν θα δεις ότι δεν υπάρχει φως. Από μια τέτοια «φίλη» απομακρύνθηκα, γιατί όταν η προσπάθεια δεν έχει νόημα, μαυρίζει και η ψυχή σου. Είμαι 33 πια. Ξέρω ποιους ανθρώπους θέλω να έχω δίπλα μου. Οι φίλες μου είναι δυναμικές, πολύ έξυπνες και ακομπλεξάριστες και τις λατρεύω όλες. Η μικρότερή μου φίλη ηλικιακά είναι η Τζώρτζια, που είναι 34 χρόνων. Οι υπόλοιπες είναι 40. Έχω ωριμάσει πριν την ώρα μου, αλλά μου αρέσει και να έχω δίπλα μου ανθρώπους που μαθαίνω από αυτούς.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.