Ο Μελέτης Ηλίας τα τελευταία χρόνια έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με το ρόλο του στη σειρά «Το σόι σου». Η φετινή χρονιά μάλιστα είναι ιδανική για τον ίδιο, καθώς ξεχώρισε ο πρωταγωνιστικός του ρόλος στο «Bachelor 2» αλλά και την παράσταση που είναι αφιερωμένη στη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη.

Με τη σύζυγό του, Θέμιδα Βουτσινά, είναι μαζί εδώ και 13 χρόνια συνολικά. Από αυτά ο γάμος τους μετρά 8 χρόνια, ενώ μαζί έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά την Κοραλένια και το Δημήτρη. Το ζευγάρι πραγματοποίησε κοινή φωτογράφηση για το περιοδικό You.

Η γνωριμία τους έγινε μέσω κοινής φίλης και συναδέλφου, της Μαλαματένιας Γκότση. «Ήταν συμμαθήτριά μου στη δραματική σχολή και συμμαθήτρια στο σχολείο με τη Θέμιδα», αποκάλυψε στο Γιώργο Κακογιάννη.

Η Θέμις μάλιστα αποκαλύπτει για την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους: «Ήξερα από πριν διάφορες ιστορίες για τον Μελέτη και μου είχε κάνει εντύπωση με την πρώτη γνωριμία, αλλά πέρασαν δύο χρόνια μέχρι να μου προτείνει να γνωριστούμε περαιτέρω. Όταν με κάλεσε στο θέατρο για πρώτη φορά, τον περίμενα να βγει από τα καμαρίνια και κουβεντιάζαμε όρθιοι μπροστά από το μηχανάκι μου από τις 11 μέχρι τις 6 παρά τέταρτο». Σε ότι αφορά τον ηθοποιό, παραδέχτηκε πως εντυπωσιάστηκε ιδιαίτερα.

«Είχα σκεφτεί ότι θα την παντρευτώ», σημειώνει ο Μελέτης Ηλίας. Το ζευγάρι ξεκαθάρισε πως 13 χρόνια μετά δεν γίνεται να είναι όλα ρόδινα στη σχέση τους, ενώ κάποιες φορές τα πράγματα δεν λύνονται μέσα σε ένα 24ωρο.

Δείτε τις φωτογραφίες τους.

Πηγή φωτογραφιών: YouWeekly