Νεκρός βρέθηκε ο ηθοποιός Mark Salling, που έγινε παγκοσμίως γνωστός από τον ρόλο του Noah την σειρά Glee, με τα πρώτα στοιχεία να δείχνουν πως αυτοκτόνησε.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Mark Salling πέθανε νωρίς το πρωί.Ήταν ένας ευγενής και αγαπητός άνθρωπος, ένας άνθρωπος με μεγάλη δημιουργικότητα, που έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε για να αποκαταστήσει κάποια σοβαρά λάθη και σφάλματα», αναφέρει ο δικηγόρος του 35χρονου σε ανακοίνωσή του στο People για το δυσάρεστο συμβάν.

Αν και, μέχρι στιγμής, οι αρχές δεν κάνουν επίσημα λόγο για αυτοκτονία, ιατροδικαστικές πηγές ανέφεραν στην ιστοσελίδα TMZ πως ο ηθοποιός βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο, κοντά στην κοίτη του ποταμού που διαρρέει το Sunland, την περιοχή του Λος Άντζελες όπου και διέμενε.

Ο Salling είχε κατηγορηθεί τον περασμένο Δεκέμβριο για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας και είχε ομολογήσει την ενοχή του. Συγκεκριμένα, είχε συλληφθεί έχοντας στην κατοχή του 50.000 φωτογραφίες και 600 βίντεο με υλικό που περιείχε σεξουαλική κακοποίηση μικρών παιδιών, ενώ η ποινή που του είχε καταλογισθεί, η οποία θα ξεκινούσε στις 7 Μαρτίου, ήταν τέσσερα με επτά χρόνια φυλάκισης και είκοσι χρόνια σε επιτήρηση.