H Ραμόνα Βλαντή πριν από δύο χρόνια χώρισε με το σύζυγό της, επιχειρηματία Γιώργο Σταγάκη, με τον οποίο έχει δύο κόρες και διατηρούν μια υπέροχη σχέση, μεγαλώνοντας τα δύο τους παιδιά μαζί. Η ίδια σκέφτεται να ξαναφτάξει τη ζωή της; Η νικήτρια του My Style Rocks μίλησε για όλα στο People.

Θεωρητικά, θα ήθελες να ξανακάνεις οικογένεια; Αν βρισκόταν ένας άνθρωπος που θα τον ερωτευόσουν, θα έκανες κι άλλα παιδιά;

Επειδή είμαι άνθρωπος που αγαπώ πολύ έντονα, δεν το αποκλείω. Αν με ρωτάς για τώρα, όχι, δεν είναι επιθυμία μου. Αλλά ποτέ μη λες ποτέ. Είμαι 33 χρόνων. Δεν μπορώ να ξέρω τι θα γίνει όταν γίνω 40.

Με τα κορίτσια σου είσαι αυστηρή μαμά;

Όλα τα παιδιά θέλουν όρια. Αυτό που ακούω, τη μοντέρνα μέθοδο, ότι τα παιδιά πρέπει να είναι ελεύθερα, δεν με βρίσκει σύμφωνη. Θεωρώ ότι μάλλον αυτές οι μαμάδες βαριούνται να ασχοληθούν όσο πρέπει με τα παιδιά τους. Όμως, αύριο μεθαύριο αυτά τα παιδιά θα βγουν στην κοινωνία και θα είναι απαίδευτα, δεν θα ξέρουν να φερθούν και να μιλήσουν. Τα παιδιά μου είχαν όρια από πολύ μικρά. Θα κάνουμε φυσικά και τις τρέλες μας αλλά θέλω να έχουν πειθαρχία. Τους κάνει καλό. Στο σχολείο παίρνω συγχαρητήρια από τις δασκάλες κι αυτό μου δίνει τεράστια ικανοποίηση. Έχω ασχοληθεί πάρα πολύ και είναι πολύ καλά παιδιά. Έχουν τρόπους. Νομίζω πως έχουμε κάνει καλή δουλειά και εγώ και ο πρώην σύζυγός μου.

Μπορείς να τα βοηθήσεις στο διάβασμα;

Ναι. Διαβάζω πολύ καλά ελληνικά, πλέον γράφω κιόλας, κάτι που δεν είχα ξανακάνει ποτέ. Από χθες είπα πως θα κάνω την προσπάθεια. Έχω και τον αυτόματο διορθωτή του κινητού! Είναι πολλές οι φορές που μου λένε μία λέξη και πάω κρυφά και την ψάχνω στο Google. Αλλά τα καταφέρνω! Καμιά φορά τα κορίτσια με πειράζουν κιόλας, με διορθώνουν γιατί λέω μία λέξη δική μου και γελάμε όλες μαζί.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.