Σε έντονο ύφος και κατηγορηματικά διέψευσε η Βίκυ Κάβουρα τις φήμες περί ειδυλλίου με τον Γιώργο Λιάγκα.

Η φημολογία ότι κάτι «τρέχει» ανάμεσα στην ηθοποιό και τον παρουσιαστή υπήρχε στο παρελθόν χωρίς κανείς από τους δύο να την σχολιάσει, ενώ αναζωπυρώθηκε με την συνύπαρξή τους στο πλατό του Dancing With The Stars.

Αφορμή για να ξεσπάσει η Βίκυ στάθηκε δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, που αναπαρήγαγαν πολλά sites και blogs, σύμφωνα με την οποία η γνωριμία τους έγινε σε νυχτερινό κέντρο όπου βρέθηκαν τυχαία. «Το θυελλώδες ειδύλλιο που γεννήθηκε λίγους μήνες μετά το πολύκροτο διαζύγιο του παρουσιαστή με τη Φαίη Σκορδά, είχε άδοξο τέλος λόγω του τρόπου με τον οποίο η ηθοποιός διαχειρίστηκε την κατάσταση», αναφέρει η εφημερίδα, εξηγώντας πως ένα βράδυ που ο Γιώργος πήγε να την δει στο θέατρο «έπεσε» σε κάμερες και φωτογράφους και έφυγε εκνευρισμένος, ενώ σε μετέπειτα τηλεφωνική τους επικοινωνία, η ηθοποιός του εξομολογήθηκε πως η ίδια τους είχε καλέσει.

Δημοσιεύοντας στα stories του Instagram φωτογραφία από σχετικό δημοσίευμα, η ηθοποιός δεν έκρυψε την ενόχλησή της, γράφοντας: «μάλιστα, το άκουσα κι αυτό… Πόσο να αντέξει το στομάχι μου πρωί πρωί. Θερμά συγχαρητήρια στον “άνθρωπο” που το έγραψε. Τρελή φαντασία. Αλλά να αλλάξει επάγγελμα, καθώς η δημοσιογραφία απαιτεί και κάποια ηθική. Ντροπή και αίσχος. Έλεος πια»!