Με διάθεση για αποκαλύψεις επέστρεψε στην Ελλάδα ο Αλέξανδρος Παρθένης, που αποχώρησε πρώτος από το Survivor και, το απόγευμα της Δευτέρας, εμφανίστηκε στην εκπομπή ΕΔΩ Survivor και μίλησε για την συμμετοχή του στο παιχνίδι  και την εμπειρία του.

«Ήμουν ο προτελευταίος που μπήκε στο Survivor. Ο τελευταίος που του το ανακοινώσανε ήταν ο Γιάννης Τσίλης. Εμένα με πήραν τηλέφωνο στις 8 Ιανουαρίου τα απόγευμα, στις 9 Ιανουαρίου είχα το ραντεβού και την επομένη μου είπαν “ok προχωράμε”», ανέφερε το πρώην μοντέλο, προσθέτοντας πως αποφάσισε να πάρει μέρος στο παιχνίδι επειδή του ταίριαζε σαν concept και σαν ιδιοσυγκρασία.

Χωρίς να κρύψει ότι θα ήθελε να παραμείνει κι άλλο στον Άγιο Δομίνικο, ο Αλέξανδρος μίλησε για τις μέρες που έζησε εκεί, αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων, πως η παραλία όπου γίνονται τα αγωνίσματα μοιάζει με πλατό καθώς ταυτόχρονα γυρίζονται τα Survivor της Ρουμανίας και του Μεξικού και σύντομα θα αρχίσει και εκείνο της Τουρκίας, αλλά και ότι η ομάδα των διάσημων έχει βγάλει παρατσούκλι στην Κατερίνα Δαλάκα, την οποία φωνάζουν… Λούκι Λουκ!

Δείτε στο βίντεο απόσπασμα από τη συνέντευξη: