Πολλά έχουν γραφτεί τις τελευταίες ημέρες για την Ελένη Φουρέιρα και τη συμμετοχή της Κύπρου στην Eurovision. Όπως σας είχαμε ενημερώσει, η τραγουδίστρια βρισκόταν σε συζητήσεις, χωρίς όμως τίποτα να είναι οριστικό ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Σήμερα μέσα από την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, η Ελένη Φουρέιρα πρόκειται να βρεθεί στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision εκπροσωπώντας τη μεγαλόνης. «Χθες το βράδυ η Ελένη Φουρέιρα μέσω της εταιρείας της, την Panik Records, απάντησε θετικά στο ΡΙΚ και την Κύπρο για να εκπροσωπήσει την χώρα στη Eurovision», αποκάλυψε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής.

Ανάμεσα σε άλλους όρους για τη συμφωνία, η Ελένη δεν θα έχει στον πλευρό της τον χορογράφο Απόλλωνα Παπαθεοχάρη, με τον οποίο συνεργάζεται για πολλά χρόνια. Αντίθετα την εμφάνιση και τη χορογραφία θα αναλάβει η Sasha Jean-Baptiste. Όπως εξήγησε ο δημοσιογράφος της εκπομπής πρόκειται για την χορογράφο που είχε επιμεληθεί πέρσι την εμφάνιση της Βουλγαρίας, που τερμάτισε 2η στην περσινή διοργάνωση.

Δείτε το βίντεο με όλα όσα ανέφερε on air.