Με ένα παραμυθένιο show που είχε τις ρίζες του στην ελληνική μυθολογία και μεγάλες δόσεις πολυτέλειας και υψηλής αισθητικής, η Σίλια Κριθαριώτη παρουσίασε τη νέα της συλλογή για το Kαλοκαίρι 2018 στο Παρίσι. «Αισθάνομαι συγκινημένη που ακόμη μία φορά κατάφερα να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα: να δείξω μια συλλογή στο Παρίσι, στη διάρκεια του Paris Fashion Week Haute Couture, και να αρέσει σε ανθρώπους η γνώμη των οποίων έχει αξία για μένα» δήλωσε η σχεδιάστρια μόδας, που παρουσίασε τις δημιουργίες της στην κατάμεστη αίθουσα Salon Vendôme του Ritz Paris, στο πλαίσιο της πρώτης ημέρας του Paris Fashion Week Haute Couture.

Η διεθνής Ελληνίδα σχεδιάστρια ξεχώρισε με μια συλλογή που αποτελεί ωδή στο ρομαντισμό και στη χειροποίητη δημιουργικότητα: Η δυναμική της γυναίκας εκφράζεται με τις state of the art χειροποίητες thigh high boots Tsakiris Mallas και τα κεντημένα στο χέρι little dresses που αγκαλιάζουν τη γυναικεία φιγούρα, ενώ τα cocktail φορέματα και τα couture ankle boots Tsakiris Mallas με τα χειροποίητα κεντήματα και τους ημιπολύτιμους λίθους μαγνητίζουν τα βλέμματα. Στη συλλογή πρωταγωνιστούν οι παραμυθένιες δημιουργίες με τονισμένη μέση και γλυπτά μπούστα, τα βραδινά φορέματα με γεωμετρικούς όγκους και αρχαιοελληνικές πτυχώσεις, οι φίνες γαλλικές δαντέλες –οι οποίες κεντήθηκαν στο χέρι για μήνες–, το μεταξωτό τούλι και οι οργάντζες σε παστέλ αποχρώσεις.

Στο fashion show της Σίλιας Κριθαριώτη περπάτησε το αγγελάκι της Victoria’s Secret, Lais Ribeiro. Η πανέμορφη Βραζιλιάνα ενθουσιάστηκε με τις δημιουργίες της designer.

Στην πρώτη σειρά στην επίδειξη του Παρισιού βρίσκονταν η fashionista Olivia Palermo, η Petra Nemcova και πολλές ακόμα fashion editors και προσωπικότητες από το χώρο της μόδας και του θεάματος.


Η Ψυχή, που σύμφωνα με τη μυθολογία ήταν τόσο όμορφη που έκανε την Αφροδίτη να τη ζηλέψει, έγινε τίτλος της θεαματικής επίδειξης.

Περισσότερα νέα και πλούσιο ρεπορτάζ στο People που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.