Από τη Χριστίνα Ζάχου,

Η Όλγα Λαφαζάνη ετοιμάζεται σε λίγο καιρό να γίνει για δεύτερη φορά μανούλα και μιλά στο People για κάθε «Τελευταία Φορά Που…».

Αγχώθηκες;

Την Τρίτη που πήγαμε στο γιατρό για το Doppler, την πιο σημαντική εξέταση του τρίτου τριμήνου. Νόμιζα πως δεν ακούω το έμβρυο, αλλά ήταν όλα μέσα στο μυαλό μου.

«Έτρεξες» τον Νίκο (σ.σ. Οικονόμου) γιατί είχες λιγούρα;

Τώρα που το σκέφτομαι, δεν τον έχω «τρέξει» πολύ. Πρόσφατα ήθελα να φάω γαλακτομπούρεκο, όμως δεν του το είπα.

Βρήκες χρόνο μόνο για σένα;

Αυτό είναι μεγάλη πολυτέλεια! Τη Δευτέρα, μόλις η κόρη μου πήγε στο σχολείο, επέστρεψα στο σπίτι και έπεσα να κοιμηθώ. Εκείνη την ημέρα είχα και το ρεπό μου, οπότε απόλαυσα όσο μπορούσα τον ύπνο μου.

Μάλωσες την Αλεξάνδρα;

Δεν μου δίνει δικαιώματα. Προχτές, όμως, γύρισε με νεύρα από το σχολείο της και τη συμβούλεψα όταν έχει νεύρα να μην τα ξεσπάει σε άλλους γιατί δεν είναι σωστό.

Έψαξες μια συνταγή στο Διαδίκτυο:

Σήμερα το πρωί. Μου ζήτησε η Αλεξάνδρα να της φτιάξω μπάρες δημητριακών με βρόμη και σοκολάτα. Βρήκα μια συνταγή και πήγα στο σούπερ μάρκετ για να αγοράσω τα υλικά.

Παρακολούθησες μια εκπομπή;

Συνήθως το πρωί κάνω ζάπινγκ, χωρίς να μένω παραπάνω σε κάποιο πρόγραμμα. Το βράδυ δεν έχω το κουράγιο να δω τηλεόραση. Γύρω στις 21.30 που κοιμάται η μικρή πέφτω κι εγώ για ύπνο.

Είδες μια παράσταση μπαλέτου;

Μέσα στις γιορτές πήγα στη σχολική γιορτή της Αλεξάνδρας. Δεν φαντάζεσαι πόσο κλάμα έριξα που την έβλεπα μπαλαρίνα.

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.