Ο Βαγγέλης Περρής ήταν καλεσμένος στο ΕΔΩ της Ντορέττας Παπαδημητρίου και μίλησε επί παντός επιστητού για τα τηλεοπτικά δρώμενα. Ανάμεσα σε άλλα, του ζητήθηκε η άποψή του για τον Γιώργο Λιάγκα και την εκπομπή του.

Ο παρουσιαστής του Rodeo, πήρε το «όπλο» του και αναφέρθηκε για το project στον ΑΝΤ1, που δεν πήγε όπως πολλοί περίμεναν. Ανάμεσα σε άλλα ξεκίνησε να λέει πως η εκπομπή δεν πήγε καλά και πρέπει να εξετάζεται τόσο στα χαμηλότερα ποσοστά της, όσο και στα ψηλότερα και όχι όπως δηλώνει ο Γιώργος Λιάγκας.

«Πήγε να παίξει πράγματα που δεν είναι το ατού του. Και το χιούμορ δεν είναι ότι το παίζει στα δάχτυλα», σχολίασε και συμπλήρωσε με νόημα: «Είχε την εξυπνάδα να δώσει ρόλους στους άλλους, όπως στον Ουγγαρέζο. Αν κάτι θα θυμόμαστε από αυτή την εκπομπή -περιέργως- θα είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ήταν πολύ καλός και φαινόταν ότι το δούλευε! Νομίζω αν έκανα εγώ την εκπομπή του χρόνου θα την έκανα αλλάζοντας τους ρόλους. Αναδεικνύοντας περισσότερο και έχοντας βασικό μέρος της εκπομπής μόνο το Δημήτρη!».

Η συγκεκριμένη άποψη είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, ειδικά αν αναλογιστούμε και τις καλές σχέσεις του Βαγγέλη Περρή με τον Δημήτρη, αλλά και τη συνεργασία τους στο «Spata Live».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στις συνεντεύξεις από τις οποίες έμεινε… δυσαρεστημένος με όσα ρώτησε κατά καιρούς ο Γιώργος Λιάγκας τους καλεσμένους του!

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τη δριμύα κριτική του.