Άγνωστες πτυχές της ζωής της «ξετυλίγει» σε συνέντευξή της η Μαίρη Χρονοπούλου, κάνοντας, μεταξύ άλλων, αναφορά στη φιλία της με την Μάρω Κοντού.

Μιλώντας στο περιοδικό You Weekly και την Τζώρτζια Συρίχα, η «μεγάλη κυρία» του θεάτρου και του κινηματογράφου αναφέρει πως «πολλές φορές είχαν πει εκείνη Χρονοπούλου και εμένα Κοντού. Η Μάρω είχε πολλά φυσικά προσόντα, ωραίο κορμί, ενώ εγώ ήμουν ψιλοαγγούρι και έλεγα το “θ”. Για να το διορθώσω χάλασα καμιά εκατοστή βαρέλια με φελλούς – έβαζα φελλούς στο στόμα και με το που κοβόταν ο φελλός τον πέταγα… Η μεγάλη Κυβέλη λάτρευε, με έβαλε να παχύνω 15 κιλά, με πίστευε πολύ και μου είχε μεγάλη αδυναμία».

Παράλληλα, δεν κρύβει το παράπονό της, καθώς, όπως αναφέρει, η Μάρω Κοντού ήταν κολλητή της από το θέατρο, όμως, «δεν ξέρω γιατί εδώ και 19 χρόνια εξαφανίστηκε από τη ζωή μου».

Αν και την περίοδο που ήταν άρρωστη το τηλέφωνό της δεν σταμάτησε να χτυπάει, λίγοι ήταν οι ηθοποιοί που την επισκέφθηκαν. «Το περίεργο ξέρεις ποιο είναι; Δεν ήμουν ποτέ φίλη με την Μπεάτα Ασημακοπούλου και, όμως, εκείνη, δύο μήνες πριν πεθάνει από ολικό καρκίνο, έψαξε και με βρήκε, ήρθε εδώ και περάσαμε μια μέρα μαζί. Δεν ξέρω γιατί το έκανε, με συγκίνησε όμως πολύ», εξιστορεί, ενώ εξομολογείται πως πλέον μπαίνουν στο σπίτι της ελάχιστοι άνθρωποι, μεταξύ των οποίων ο Μάκης Δελαπόρτας.