Έξι άνδρες και έξι γυναίκες αναζητούν οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ για να συγκατοικήσουν σε ένα σπίτι, να φλερτάρουν, να επικοινωνήσουν, να ερωτευθούν και να μείνουν αξέχαστοι.

Πρόκειται για το νέο reality σχέσεων «Power of love» που έρχεται στο ΣΚΑΪ στα μέσα Φεβρουαρίου και έχει σκοπό να… χτυπήσει με τα βέλη του συναισθήματα και ανθρώπους.

Το «Power of love», σύμφωνα με πληροφορίες του Peoplegreece.com, έρχεται να αντικαταστήσει το «My style rocks» χωρίς όμως να είναι σίγουρη η ακριβής ώρα προβολής του. Η εκπομπή συγκεκριμένα θα αντικαταστήσει μια από τις δυο εκπομπές της Ντορέττας Παπαδημητρίου και θα προβάλλεται είτε 15:00-17:00 είτε 17:00-19:00. Ο μέχρι τώρα προγραμματισμός του σταθμού θέλει την παρουσιάστρια να κρατά μόνο το ΕΔΩ Survivor και η εκπομπή ΕΔΩ να μεταφέρεται – με άλλο τίτλο – το Σαββατοκύριακο με παρουσιάστρια τη Σάσα Σταμάτη η οποία θα έχει κοντά της τον Δημήτρη Μηλιόγλου.

Το «Power of love» αναζητά επίσης και… παρουσιάστρια. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ραντεβού με το κανάλι έχουν κάνει η Μαρία Μπακοδήμου και η Κατερίνα Λάσπα με πιο κοντά στη συμφωνία να βρίσκεται η πρώτη. Εσείς ποια από τις δυο παρουσιάστριες προτιμάτε για το εν λόγω reality;

Τέλος, αν ενδιαφέρεστε να δηλώσετε συμμετοχή στο reality σχέσεων, αναζητώντας το άλλο σας μισό, δείτε τις ερωτήσεις που θα χρειαστεί να απαντήσετε.