Οι απόψεις τηλεθεατή για την κυριαρχία και την οικογένεια στη σημερινή ενότητα της εκπομπή Το Πρω1νό, «Κοιτάω Μπροστά», αναστάτωσε τόσο τη Φαίη Σκορδά όσο και τη Ράνια Θρασκιά.

Ο άνδρας που συνομίλησε με τις δυο γυναίκες on air για να μοιραστεί τους προβληματισμούς του όσον αφορά στο μικρότερο γιο του ο οποίος είναι ατίθασος ανέφερε ανάμεσα σε άλλα πως ο αρχηγός στην οικογένειά του είναι εκείνος και όλοι πρέπει να τον υπακούν. «Ακούμε αυτά που λέει η μαμά με μεγάλη προσοχή, αλλά τον πρώτο λόγο τον έχω εγώ. Σε ένα αεροπλάνο υπάρχουν δύο κυβερνήτες, πάντα υπάρχει ο συγκυβερνήτης και ο κυβερνήτης, για τα πάντα έχει ευθύνη ο κυβερνήτης. Αν οι δύο κυβερνήτες τραβήξουν ο ένας δεξιά και ο άλλος αριστερά, το αεροπλάνο το βουλιάξανε. Ναι, είμαι ο κυβερνήτης», είπε χαρακτηριστικά.

Η Φαίη Σκορδά από το ρόλο της παρουσιάστριας αλλά και της μαμάς και η Ράνια Θρασκιά ως επίσης μητέρα και ειδικός προσπάθησαν να του δώσουν ακόμα μια οπτική στα θέματα που τον απασχολούν. Ο κύριος Δημήτρης όμως έδειχνε αμετανόητος και συνέχισε λέγοντας: «Η μητέρα είναι ο μπουρλοτιέρης της οικογένειας! Σας ξινίζω λίγο με αυτά που λέω, αλλά πιστεύω ότι κουμάντο στην οικογένεια πρέπει να κάνει ένας και το αιτιολογώ αυτό. Όπου λαλούν πολλά κοκόρια, αργεί να ξημερώσει και έχουν βάσει αυτές οι παροιμίες».

Η Ράνια Θρασκιά προτίμησε να μη μιλήσει με λόγια αλλά με την έκφρασή της ενώ η Φαίη Σκορδά είπε με μια εσωτερική θλίψη «Καλό ταξίδι» και έκλεισε απότομα την εκπομπή.

Δείτε όσα πρεσβεύει ο κος Δημήτρης αλλά και την αντίδραση των Φαίη Σκορδά και Ράνια Θρασκιά στο βίντεο που ακολουθεί