Χθες μέσα από την εκπομπή «ΕΔΩ», έγινε γνωστό πως στο παρελθόν ο Νεκτάριος Σφυράκης είχε καταθέσει μήνυση σε άγνωστο επειδή τον αποκάλεσε gay.

Οι δηλώσεις του πως είναι άντρας με πιστοποίηση από το δικαστήριο σχολιάστηκαν, όμως μιλώντας στο Peoplegreece.com, ο αγαπημένος καλλιτέχνης διευκρινίζει τι ακριβώς είχε συμβεί.

Πριν αρκετά χρόνια και όταν ο Νεκτάριος Σφυράκης ήταν στην αρχή της καριέρας του, υπήρχε ένα άνθρωπος που μιλούσε άσχημα γενικότερα για την Αθηναϊκή νύχτα. «Με διέβαλε δημόσια και προσέβαλε ένα από τα χαρακτηριστικά μου», εξομολογείται ο τραγουδιστής. Ο ίδιος εξηγεί πως ουσιαστικά «επένδυε» στην καλή του φωνή, το ταλέντο του στη μουσική δημιουργία αλλά και πως ήταν ένα αυθεντικό αρσενικό.

Έτσι πήρε την απόφαση να κινηθεί δικαστικά εναντίον του. Όπως μάλιστα μας αποκαλύπτει ο Νεκτάριος Σφυράκης: «Το δικαστήριο τον υποχρέωσε να ζητήσει συγγνώμη τόσο ιδιωτικά όσο και δημόσια με αναφορά στον τότε ημερήσιο τύπο».

Υπάρχει όμως κάποια επικοινωνία έκτοτε με τον συγκεκριμένο άνθρωπο; «Από τη στιγμή που έχει τελειώσει δεν υπάρχει λόγος. Δεν κρατάω κακία γιατί το θεωρώ βαρίδι… Εδώ ο Θεός συγχωρεί εμείς δεν θα συγχωρέσουμε;», καταλήγει.