Ένα γραπτό μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο του ιδιωτικού ερευνητή Κώστα Σπύρου, όπως εκείνος υποστηρίζει κάνει λόγο για δολοφονία της Ειρήνης Λαγούδη και όχι αυτοκτονία.

Μιλώντας στο protothema.gr ο ιδιωτικός ερευνητής αποκαλύπτει πως εδώ και λίγα 24ωρα έχει δώσει στις αστυνομικές αρχές γραπτό μήνυμα που του ήρθε από άγνωστο άτομο, στο κινητό του τηλέφωνο σύμφωνα με το οποίο, η Ειρήνη Λαγούδη έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας για οικονομικούς λόγους.
«Έλαβα ένα γραπτό μήνυμα στο κινητό μου το οποίο έλεγε ότι τη γυναίκα τη σκότωσαν δυο άτομα, ένας άνδρας και μια γυναίκα ξένης καταγωγής. Αυτό το μήνυμα εγώ το έχω ήδη στείλει στην ασφάλεια» είπε στο protothema.gr ο κ. Σπύρου και πρόσθεσε:

«Η περίπτωση της Ειρήνης είναι καθαρά δολοφονία. Είναι δολοφονία σε πανικό. Τη γυναίκα τη σκότωσαν κάπου στην περιοχή, και ύστερα από ώρες την μετέφεραν στο σημείο που βρέθηκε νεκρή. Η γυναίκα είχε προσπαθήσει να προστατευτεί βάζοντας τα χέρια της στο πρόσωπό της. Είχαν καεί λίγο τα μαλλιά της και λίγο τα χέρια της».

Ο κ. Κώστας Σπύρου υποστηρίζει επίσης ότι…

Δείτε τη συνέχεια στο protothema.gr