Το My Style Rocks μπορεί να τελείωσε τα Χριστούγεννα, όμως οι παίκτριες που πρωταγωνίστησαν συνεχίζουν να μας απασχολούν σημαντικά.

Σήμερα, στην εκπομπή «Εδώ» εμφανίστηκε καλεσμένη η Υβόννη Ντόστα, η οποία αναφέρθηκε στο παιχνίδι, τα επαγγελματικά της σχέδια και την μετέπειτα πορεία της. Ανάμεσα σε άλλα μίλησαν για το μεγάλο τελικό και όσα συνέβησαν, καθώς και τις φιναλίστ Ιωάννα Τούνη και Ραμόνα Βλαντή.

Όπως θυμάστε, η εντυπωσιακή Υβόννη είχε αντιδράσει με μεγάλη έκπληξη μόλις είχε ακουστεί το όνομα της Ιωάννας Τούνη, αναφέροντας: «Συγγνώμη πρώτη; Κέρδισε τώρα αυτή;».

Αναφορικά με το συγκεκριμένο περιστατικό, η Υβόννη Ντόστα δήλωσε σήμερα στην εκπομπή για την Ιωάννα Τούνη και το γεγονός πως την είδαμε στην τελική δυάδα: «Την περιμέναμε, γιατί έχει πολύ μεγάλο fan club. Εκείνη τη στιγμή που λένε την Ιωάννα λέω “Τι έγινε αυτή βγήκε;” Και δεν ακούστηκε ωραίο. Αλλά δεν το εννοούσα έτσι… ».

Εκτός όμως αυτού μίλησε και για τη νικήτρια του show. «Ήταν λίγο πιο υπερβολική από όσο θα έπρεπε στην συμπεριφορά της. Έτσι όμως είναι η Ραμόνα. Καλά έκανε όμως γιατί έδειξε τον αληθινό της εαυτό».

Δείτε τι ανέφερε σχετικά με όσα συνέβησαν στον τελικό.