Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy Day έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας και καταφέρνει να κρατά το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, έντονο ενδιαφέρον και ανατρεπτικές ατάκες έχει το ημίωρο που εμφανίζεται ο Δήμος Βερύκιος από το ραδιόφωνο του Alpha.

Σχετικά με τη συνεργασία τους, αλλά και όσα έχουμε δει κατά διαστήματα στον τηλεοπτικό αέρα, τοποθετήθηκε η παρουσιάστρια στην τελευταία της συνέντευξη.

«Καταρχήν πάντα αυτό που βλέπεις είναι αληθινό. Ο Δήμος είναι πολύ αυθεντικός άνθρωπος, που αυτό που θα σκεφτεί θα το πει, ακόμα κι αν τηλεοπτικά δεν λέγεται. Πάντως, μεταξύ αστείου και σοβαρού, αν φτάσουμε να βρεθούμε σε κάποιο δικαστήριο, ενώ θα πω: “Κύριοι δικαστές, αφού τον ξέρετε, ποια είμαι εγώ που θα ελέγξω τον Δήμο;” (γέλια), θεωρώ ότι το μυστικό αυτής της πολύ επιτυχημένης συνύπαρξης βασίζεται στην ειλικρίνεια της σχέσης. Πολλές φορές αυτό που μου λέει το παίρνω ως χιούμορ και δεν μπαίνω στη διαδικασία να παρεξηγηθώ. Κάποιες άλλες όμως δεν σου κρύβω ότι έχω όντως θυμώσει. Ωστόσο είμαστε και οι δύο άνθρωποι που ξέρουμε καλά πως ό,τι λέγεται είναι στο πλαίσιο της δουλειάς, χωρίς κακή πρόθεση από καμία πλευρά. Υπάρχουν μόνο εκτίμηση και αγάπη του ενός για τον άλλον. Και γενικώς είμαι άνθρωπος που βάζω σε μια ζυγαριά τα συν και τα πλην. Και όταν τα θετικά υπερτερούν, τα αρνητικά τα προσπερνώ», σημείωσε στον Τηλεθεατή.