Η πριγκίπισσα Charlotte πήγε σήμερα για πρώτη φορά στο νηπιαγωγείο και το παλάτι του Kensington δημοσίευσε τις πρώτες της φωτογραφίες. Η μόλις δύο ετών κόρη του πρίγκιπα William και της Kate Middleton δεν φωτογραφήθηκε από κάποιον διάσημο φωτογράφο αλλά από την ίδια της τη μητέρα.

Τα στιγμιότυπα που απαθανάτισε η Δούκισσα του Κέμπριτζ, ανέβηκαν στα επίσημα social media του παλατιού.

«Ο δούκας και δούκισσα του Κέμπριτζ είναι ευτυχείς που μοιράζονται μαζί σας δύο φωτογραφίες της πριγκίπισσας Σάρλοτ από το παλάτι του Κένσινγτον. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από τη δούκισσα λίγο πριν η πριγκίπισσα Σάρλοτ φύγει για την πρώτη ημέρα στο νηπιαγωγείο Willcocks», αναφέρουν οι επίσημοι λογαριασμοί.

Δείτε τα στιγμιότυπα.

Στις φωτογραφίες, η μικρή πριγκίπισσα ποζάρει με χάρη και νάζι στον φακό της μητέρας της, φορώντας ένα σκούρο κόκκινο παλτό των 120 λιρών με ασορτί παπούτσια.

Τα βρετανικά Μέσα αναφέρουν πως η Charlotte δείχνει πιο μεγάλη, έχει πιο μακριά μαλλιά και σίγουρο χαμόγελο σε σύγκριση με τις εικόνες από την επίσημη επίσκεψή της οικογένειας σε Πολωνία και Γερμανία. Άξιο αναφοράς είναι ότι τα δίδακτρα για το σχολείο της μικρής πριγκίπισσας, αγγίζουν τις 14.500 λίρες ετησίως.