Σήμερα μέσα από την εκπομπή «Εδώ», μάθαμε τρείς ακόμη συμμετέχοντες του Survivor, που κάνει πρεμιέρα σε δύο εβδομάδες. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έκανε αποκαλύψεις για τρεις κοπέλες που θα βρεθούν στον Άγιο Δομίνικο και πιο συγκεκριμένα στην ομάδα των Διασήμων.

Πρώτη ανακοινώθηκε η 25χρονη Κατερίνα Δαλάκα, η οποία είναι πρωταθλήτρια στίβου στα 400 μέτρα.

Στη συνέχεια μία πολύ sexy παρουσία έγινε γνωστό πως θα βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο. Το όνομά της δεν σταμάτησε να ακούγεται την περσινή χρονιά για το παιχνίδι επιβίωσης. Ωστόσο ένα χρόνο μετά γίνεται γνωστό πως η Ελευθερία Ελευθερίου θα μπει στο Survivor.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου όμως έκανε τη μεγαλύτερη αποκάλυψη στο τέλος για την παίκτρια που θα βρεθεί στην ομάδα των Διάσημων. «Είναι κουκλάρα, τραγουδίστρια, κορμάρα… Είναι του ποπ. Δεν τραγουδάει μόνη της, είναι frontwoman σε συγκρότημα», ανέφερε η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Ο λόγος για την Ξένια από τους Rec!

Για τις τρεις παραπάνω γυναίκες είναι σχεδόν βέβαιο πως θα μπουν στο παιχνίδι καθώς έχουν συμφωνήσει σε όλα με την παραγωγή. Αυτό που περιμένουμε πλέον είναι οι τελευταίες εξετάσεις που θα περάσουν όλοι οι υποψήφιοι παίκτες το Σάββατο που μας έρχεται.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί με το ρεπορτάζ της εκπομπής.