Ο Μάνος Παπαγιάννης είναι ο άνθρωπος που έκανε τη Φαίη Σκορδά σε παλαιότερη συνέντευξή τους να διακόψει την εκπομπή από τα γέλια, είναι εκείνος που κάθε φορά που συναντώνται του λέει πως είναι φίλος της και τον αγαπάει πολύ, είναι εκείνος που ότι κι αν του συμβεί δε χάνει ποτέ το χιούμορ του. Σχεδόν ποτέ.

Σήμερα το πρωί, ο Μάνος Παπαγιάννης βρέθηκε ξανά απέναντι από την παρουσιάστρια του Πρω1νού με την ιστορία να επαναλαμβάνεται.

Ο ηθοποιός μίλησε στη Φαίη Σκορδά για τη ζωή με τα δυο παιδιά στο σπίτι, την Αγγελική Δαλιάνη, τις δύσκολες στιγμές στο μαιευτήριο με τον πρόωρο τοκετό του γιου τους αλλά και τις φάρσες που κάνει σε όλους.

Ο Μάνος Παπαγιάννης όταν η Αγγελική Δαλιάνη ήταν υπό την επήρεια της νάρκωσης στο μαιευτήριο τη ρωτούσε αν του παίρνει κρυφά χρήματα από το παντελόνι του. Σύμμαχός του οι νοσοκόμες.

Εκτός όμως από τις ευχάριστες στιγμές που δημιουργεί υπάρχουν και τα… δύσκολα. «Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν όταν γεννήθηκε το παιδί και το είδα στη θερμοκοιτίδα. Η εικόνα του μωρού ήταν σοκαριστική. Ήταν γεμάτο καλώδια το καημένο. Ήταν τρομακτικό και μετά έπρεπε να γυρίσω στην Αγγελική στο δωμάτιο και να είμαι μια χαρά. Ήταν τρομερό, ήταν το πιο δύσκολο πράγμα. Εκεί κατάλαβα ότι ήμουν καλός ηθοποιός», εξήγησε.

Ο μικρός σήμερα είναι τριών μηνών και όπως λέει ο Μάνος η βασική διαφορά που βρίσκει στο αγόρι και το κορίτσι είναι ότι τα αγόρια είναι πιο μπουνταλάδες. Η κόρη του ζευγαριού η Λυδία, σύμφωνα με τον ηθοποιό, λειτουργεί με τον μικρό σαν μαμά. «Της λέω μην το ξυπνάς το παιδί και μου λέει ναι και του ρίχνει μια σφαλιάρα», συνέχισε να λέει παράλληλα κάνοντας τη Φαίη Σκορδά να ξεσπάει στα γέλια.

Όσο για το αν έχει κόψει τις περιβόητες φάρσες ο Μάνος απάντησε πως έχει ηρεμήσει λίγο τουλάχιστον στην πράξη. «Έχω σκεφτεί να κρατάω αγκαλιά μια κούκλα και να μου πέφτει από μπαλκόνι», είπε αφήνοντας άφωνη την παρουσιάστρια.

Συγκεντρώσαμε στο παρακάτω βίντεο κάποιες από τις πιο αστείες στιγμές της συνέντευξής τους αλλά και τη στιγμή που τον έκανε να λυγίσει.

Δείτε το βίντεο