Αυτή είναι η συνταγή μαγειρικής που έκανε θραύση το 2017
Κρέας, μανιτάρια και κρεμώδη σάλτσα έχει το φαγητό που έψαξαν όλοι το 2017, σύμφωνα με τον απολογισμό της Google.
Ανακοινώνοντας τις κορυφαίες αναζητήσεις που έγιναν αυτή τη χρονιά, η δημοφιλής μηχανή αναζήτησης έκανε γνωστό πως η συνταγή την οποία έψαξαν περισσότερο ήταν αυτή για… μοσχάρι στρογγανόφ!
Το εν λόγω πιάτο δημιουργήθηκε κάπου στη δεκαετία του 1890 και έχει γαλλικές «ρίζες», ωστόσο, έγινε ευρύτερα γνωστό χάρη σε έναν Ρώσο αξιωματούχο, τον κόμη Πάβελ Στρογγανόφ, από τον οποίο πήρε και το όνομά του. Η ιστορία θέλει τον σεφ του κόμη να βάζει, το 1871, ξινή κρέμα στην αρχική συνταγή, δημιουργώντας το φαγητό που φαίνεται ότι αρέσει πολύ! Έκτοτε, το μοσχάρι στρογγανόφ έγινε ένα από τα αγαπημένα πιάτα της ρωσικής αριστοκρατίας, ενώ , μετά το 1940, έφτασε και στα πιάτα των επωνύμων της Αμερικής.
Δείτε την συνταγή εδώ