Λίγες ώρες έμειναν μέχρι να αποχαιρετίσουμε το 2017 και να υποδεχτούμε τη νέα χρονιά. Αν δεν είστε από εκείνες που προτιμάτε να σας βρει το 2018 στο σπίτι με πυτζάμες, τζάκι, κουβέρτα και ένα ποτήρι καλό κρασί ή ακόμα και στον ύπνο και προτιμάτε να βγείτε έξω να διασκεδάσετε με φίλους, συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα σίγουρα θα θέλετε να τραβήξετε όλα τα βλέμματα επάνω σας.

Κυριότερο όλων το χαμόγελο και η καλή σας διάθεση. Ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ είναι αναγκαία. Τι γίνεται όμως με το μακιγιάζ και τα μαλλιά; O hair stylist & make up artist Ιωάννης Μιχαλέλης μας δείχνει το πιο glamorous look ώστε να κλέψετε τις εντυπώσεις.

Δείτε το βίντεο

Κι αν είστε ήδη με τα πινέλα στο χέρι και έτοιμες για… δράση και πειραματισμό αυτά είναι μερικά tips που θα απογειώσουν το μακιγιάζ σας.

– Καθαρίστε καλά το πρόσωπό σας και ενυδατώστε το. Αν έχετε χρόνο κάντε πριν μια μάσκα προσώπου που έχετε ξανά κάνει (δεν είναι κατάλληλη η μέρα για δοκιμές) και μια μάσκα στα μάτια. Αν δεν έχετε αρκούν και δυο κουτάλια ή δυο φακελάκια τσάι για 5’ στα μάτια, που θα έχετε βάλει από πριν στην κατάψυξη.

– Αν έχετε σκοπό να «τα δώσετε όλα» προτιμήστε αδιάβροχα προϊόντα ώστε να μην αλλοιωθούν όταν ιδρώσετε. Αν έχετε λιπαρή επιδερμίδα τα αδιάβροχα προϊόντα είναι μονόδρομος.

– Αναλύστε το πρόσωπό σας – αρκεί και ένα google it –για να κάνετε σωστά το contouring και να χρησιμοποιήσετε γυαλάδες.

– Η υγρή γυαλάδα είναι καλύτερη γιατί την αφομοιώνει πιο σωστά το δέρμα.

– Το trend για τις γιορτές είναι έντονα σκούρα μάτια σε γήινες αποχρώσεις και nude χείλη. Κάντε blending στα μάτια με eye liner και όχι με σκιά. Για να πετύχει πρέπει να κάνετε τη γραμμή και να τη σβήσετε αμέσως ώστε να μη στεγνώσει.

– Χρησιμοποιήστε ψεύτικες βλεφαρίδες όχι μόνο στο πάνω βλέφαρο αλλά και κάτω, επάνω ενιαίες ή τουφάκια κάτω μόνο τουφάκια. Προσοχή στην επιλογή του μεγέθους. Ενώστε τις δικές σας με τις ψεύτικες με την πιο απλή μάσκαρα που έχετε, δε θέλουμε όγκο και μήκος στη μάσκαρα.

– Κάντε το περίγραμμα των φρυδιών σας με ένα μαλακό μολύβι και σβήστε το εσωτερικά με σκιά.

– Σημαντικό το περίγραμμα στα χείλη δεν πρέπει να ξεχωρίζει πρέπει όμως να οριοθετεί.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΛΑΜΨΗ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ! ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!