
Υπόθεση Μαζωνάκη: Αποφασίστηκε η άρση τηλεφωνικού απορρήτου για έξι τηλέφωνα
Συνεχίζεται με νέες καταθέσεις του προσωπικού του ιατρείου της οδού Καρνεάδου η ανακριτική έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη.
Όπως μετέφερε μάλιστα η Βάσω Παλαιού στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, σήμερα αναμένεται να βγει το βούλευμα για την άρση τηλεφωνικού απορρήτου για έξι κινητά τηλέφωνα, ένα usb και έναν σκληρό δίσκο. Τα κινητά που κατασχέθηκαν είναι του Γιώργου Μαζωνάκη, των δυο κατηγορουμένων και υπαλλήλων του ιατρείου της οδού Καρνεάδου, δυο γραμματέων και μιας νοσηλεύτριας.
Το χρονικό διάστημα για το οποίο ζητείται να γίνει άρση είναι από τις 2 Ιουλίου 2026 μέχρι και τις 10 Σεπτεμβρίου 2026, την επόμενη δηλαδή από τον θάνατο του τραγουδιστή.
Μια από τις τελευταίες εξελίξεις είναι και η απόφαση των δικηγόρων Νίκου και Τέλλου Αγαπηνού να αποσυρθούν από την υπεράσπιση της 56χρονης γιατρού και να συνεχίσουν μόνο με την υπεράσπιση του συζύγου της.