ΣΕ ΙΣΧΥ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Σήραγγα Αρτεμισίου – Προσοχή στους οδηγούς προς Καλαμάτα


 Από τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2025, 07:00 έως την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2025, 16:00 εφαρμόζονται προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Σήραγγα Αρτεμισίου του αυτοκινητοδρόμου Κόρινθος–Τρίπολη–Καλαμάτα (τμήμα χ/θ 138,100–139,500), λόγω ετήσιας τακτικής συντήρησης.

Η κυκλοφορία προς Καλαμάτα θα παρακάμπτεται και θα μετατίθεται στη σήραγγα της κατεύθυνσης προς Αθήνα, όπου θα λειτουργήσει contraflowμία λωρίδα ανά κατεύθυνση. Αν οι εργασίες ολοκληρωθούν νωρίτερα, οι ρυθμίσεις θα αρθούν πριν το προβλεπόμενο.

Επιπλέον, απαγορεύεται η διέλευση οχημάτων μεταφοράς επικινδύνων εμπορευμάτων από τη σήραγγα καθημερινά 09:00–20:00 κατά τη διάρκεια των ρυθμίσεων. Η ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε. οφείλει να τοποθετήσει και να συντηρεί πλήρη εργοταξιακή σήμανση και να ενημερώνει τους οδηγούς με κάθε πρόσφορο μέσο.

Σύσταση προς οδηγούς: αναπροσαρμόστε τον χρόνο μετακίνησης, τηρείτε τη σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ