ΕΡΤ1 -Αρχελάου 5: Τη νέα εβδομάδα, η Νάντια μετανιώνει για την παραγγελία θανάτου της Κέλλυς

Όλες οι εξελίξεις από την πιο πολυσύχναστη και νεανική γειτονιά της Αθήνας στην πιο ανατρεπτική κωμική σειρά της ΕΡΤ1 «Αρχελάου 5», η οποία μεταδίδεται καθημερινά, από Δευτέρα έως και Πέμπτη, στις 23:00.

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου : Όλα δείχνουν πως ο Αντρέας έχει κερδίσει τη μάχη με την Αρχελάου 5 και ο Στέφανος είναι έτοιμος να βάλει λουκέτο.

Η Κέλλυ, όμως, νιώθει κάτι μέσα της να αλλάζει και η λαχτάρα της να κλείσει η Αρχελάου είναι πια παρελθόν. Αποφασίζει, μάλιστα, να μπει συνέταιρος για να βοηθήσει τον Στέφανο.

Όλο αυτό θα ανατραπεί όταν καταλάβει πως ο Ματθαίος, τόσο καιρό, ενορχήστρωνε μια σειρά από καταστάσεις για να την κρατά κοντά του.

Το θέατρο του Ορφέα έχει επίσης κλείσει για τα καλά, καθώς η καριέρα της Νάντιας στο κανάλι τίθεται υπό αμφισβήτηση.

Τρίτη 29 Οκτωβρίου: Τα τελευταία γεγονότα φέρνουν ανακατάξεις στο κανάλι και αφήνουν τη Νάντια «εκτός αέρα», η οποία εκτός αυτού πρέπει να βρει και τρόπο να αποτρέψει τη δολοφονία της Κέλλυς που η ίδια παρήγγειλε.

Ο Ευριπίδης και ο Βύρωνας προσπαθούν να «μοιραστούν» τη δυσκολία της εγκυμοσύνης. Ο Οδυσσέας θέλει να κατεβάσει ομάδα στο πρωτάθλημα ράγκμπι και αναλαμβάνει να βρει παίκτες.

Η πίεση του πρωταθλητισμού, όμως, του ξυπνά έναν κάπως «οξύθυμο» εαυτό!

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου: O Τεό με τον Ορφέα οργανώνουν ένα ρέιβ πάρτι στο θέατρο, για να μαζέψουν λεφτά και να τα δώσουν στον Μπάμπη, ενώ η Δώρα μετανιώνει πικρά την απόφασή της να δουλέψει για τον Αντρέα και το μπαρ της Αρχελάου 3, επιδιώκοντας την απόλυσή της.

Η Λυδία κυνηγάει μια νέα δουλειά αλλά πέφτει πάνω σε έναν… παλιό γνωστό της, ενώ ο Οδυσσέας με τον κυρ Σωτήρη αποφασίζουν να πιάσουν μαζί νέο σπίτι!

Η Σου υλοποιεί το τελευταίο μέρος του σχεδίου της, που δεν είναι άλλο από τη δολοφονία της Κέλλυς. Στην πολυκατοικία της Αρχελάου 5 ακούγονται ουρλιαχτά αλλά κι ένας πυροβολισμός…

Στον ρόλο της Σου η Μαριάννα Μποζαντζόγλου.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ