Εριέττα Κούρκουλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τον Βύρωνα Βασιλειάδη για τα γενέθλιά του

Με μια πολύ τρυφερή φωτογραφία θέλησε η Εριέττα Κούρκουλου να ευχηθεί «χρόνια πολλά» στον σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη.

Εριέττα Κούρκουλου και Βύρωνας Βασιλειάδης που μετρούν 4 χρόνια έγγαμου βίου, σε λίγο καιρό πρόκειται να φέρουν στον κόσμο τους το δεύτερο παιδί τους, το οποίο θα είναι αγοράκι, δείχνουν πως όσο περνά ο καιρός η σχέση τους και η αγάπη του ενός για τον άλλο ολοένα και δυναμώνει. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει ήδη έναν γιο, τον Νικόλα, για τον οποίο η Εριέττα Κούρκουλου έχει μιλήσει ανοιχτά πόσο δυσκολεύτηκαν μέχρι να τον αποκτήσουν αλλά και το πόσο σημαντική ήταν η στήριξη που είχε από τον σύζυγό της.

Δίπλα της όμως ήταν και όταν απέβαλλε στη δεύτερη εγκυμοσύνη της καθώς τη στηρίζει και σε κάθε φάση της τρίτης κύησης που διανύει. Γι’ αυτό και εκείνη με κάθε ευκαιρία φροντίζει να εκφράζει δημόσια την αγάπη της για εκείνον. Η σημερινή ημέρα, η ημέρα των γενεθλίων του ήταν ακόμη μια καλή αφορμή για την Εριέττα Κούρκουλου να πει στον Βύρωνα Βασιλειάδη πόσο τον αγαπά.

Έτσι λοιπόν, η Εριέττα Κούρκουλου δημοσίευσε μια φωτογραφία από μια χαρούμενη στιγμή τους και έγραψε, «My birthday boy» προσθέτοντας και μια καρδιά.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ