Ρέθυμνο: Διεκόπη λόγω εντάσεων η δίκη του 22χρονου που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης και revenge porn 

Εντάσεις επικράτησαν το μεσημέρι της Παρασκευή (25/10), κατά την εκδίκαση της υπόθεσης, που αφορά εκδικητική πορνογραφία και βιασμό κατ’ εξακολούθηση, με θύμα μια 13χρονη μαθήτρια στο Ρέθυμνο, το 2022.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti, η δίκη γινόταν κεκλεισμένων των θυρών, όταν επικράτησαν εντάσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, με αποτέλεσμα να επέμβει η αστυνομία. Η δίκη τελικά διεκόπη και θα συνεχιστεί στις 12 Νοεμβρίου με την εξέταση μαρτύρων υπεράσπισης.

Αναβίωσε το πρωί της Παρασκευής στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων, η υπόθεση που είχε συγκλονίσει το Ρέθυμνο, με κατηγορούμενο έναν 22χρονο σήμερα ημεδαπό, για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση, εκδικητική πορνογραφία και προσέλκυση ανηλίκου μέσω διαδικτύου.

Το χρονικό 

Το «κουβάρι» της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται τον Φεβρουάριο του 2022, όταν η ανήλικη, 13 χρόνων τότε, κατήγγειλε τον άντρα στην αστυνομία. Ο 22χρονος φέρεται να ασελγούσε πάνω στη 13χρονη επί 8 μήνες παρά τη θέλησή της, ενώ παράλληλα την εκβίαζε ότι θα διακινούσε φωτογραφίες της, τις οποίες η ίδια του είχε αποστείλει, μετά από δικές του πιέσεις και απειλές.

Όταν η ανήλικη διέκοψε οποιαδήποτε σχέση μαζί του, εκείνος έκανε πράξη τους εκβιασμούς του κι έστειλε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα φωτογραφίες του κοριτσιού. Τότε η 13χρονη με την υποστήριξη του σχολικού ψυχολόγου και της οικογένειας της κατήγγειλε τον εφιάλτη που είχε ζήσει στα χέρια του 20χρονου τότε, με τον ίδιο να προφυλακίζεται.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της προφυλάκισης παρήλθε το 18μηνο και ο νεαρός άντρας αποφυλακίστηκε, ενώ φαίνεται πως σχετίζεται και με την ανατριχιαστική υπόθεση βιασμών της 14χρονης από το Μυλοπόταμο που ήρθε στο φως το Φεβρουάριο του 2024 και συγκλόνισε την τοπική κοινωνία, στην οποία βρέθηκαν κατηγορούμενοι 12 άντρες. Ο 22χρονος οδηγήθηκε στις φυλακές Τριπόλεως, όπου και παραμένει κρατούμενος έως και σήμερα.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ