Άννα Κουτσαφτίκη: «Αν θεωρήσω ότι δεν τα καταφέρνω μόνη μου, θα πάω αυτοβούλως σε γηροκομείο»

Η Άννα Κουτσαφτίκη βρέθηκε καλεσμένη στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου με αφορμή τον νέο της ρόλο στην κωμική σειρά του ANT1, «VIP, Καλά Γεράματα».

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην πορεία της στην υποκριτική, στην μητρότητα, ενώ απάντησε για τη σχέση της με τον χρόνο…

«Η τηλεόραση συνέβη τυχαία και χαίρομαι πολύ. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Είχα απογοητευτεί πάρα πολύ με το θέατρο, είχα κουραστεί με σκηνοθέτες πολύ απαιτητικούς, που ήταν βουτηγμένοι σε μια κουλτούρα που δεν μου φαινόταν αληθινή. Έτυχε σε εμένα να έχω 2-3 απανωτά περιστατικά», ανέφερε η Άννα Κουτσαφτίκη.

«Είχα κάνει το παιδί μου, ήθελα να ηρεμήσω, μου άνοιγε και μια οικονομική πόρτα, και μου ήρθε πρόταση να περάσω από κάστινγκ», πρόσθεσε η Άννα Κουτσαφτίκη.

Σε άλλο μέρος της συνέντευξης η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με τον χρόνο: «Πρέπει να προλάβω να γίνω καλύτερος άνθρωπος, αυτό είναι το άγχος μου», απάντησε η γνωστή ηθοποιός.

«Θα σου πω ότι εγώ δεν θέλω να με «γιατροπορέψει» το παιδί μου. Αν θεωρήσω ότι δεν τα καταφέρνω μόνη μου, θα πάω αυτοβούλως σε γηροκομείο. Θεωρώ ότι τα παιδιά δεν είναι υπεύθυνα για εμάς και η ζωή μπροστά, όχι προς τα πίσω. Αν το κάνει μόνη της και με έχει έγνοια καλώς, αλλά δεν είναι κάτι που θα το απαιτήσω από το παιδί μου» είπε χαρακτηριστικά η Άννα Κουτσαφτίκη στο The 2Night Show.

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ