ΑΝΤ1: Το βαρύ κλίμα στο “Πρωινό” και οι αποχωρήσεις

Βαρύ και μουδιασμενο παραμένει το κλίμα στον ΑΝΤ1 για τον Γιώργο Λιάγκα μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προέκυψε από ρεπορτάζ της εκπομπής για τον 31χρονο ποδοσφαιριστή που έχασε τη ζωή του την προηγούμενη εβδομάδα. Πληροφορίες μάλιστα θέλουν τα ανώτατα στελέχη του ΑΝΤ1 να είναι ιδιαιτέρως ενοχλημένα με τον παρουσιαστή και να του διαμηνύουν ότι “άλλη φορά δεν θα υπάρξει” υπονοώντας ότι δεν θα ανεχθούν προφανώς άλλο τέτοιο “λάθος” από την πλευρά του. Αυτό σημαίνει ότι η κατάσταση δεν έχει καθόλου εξομαλυνθεί ανάμεσα στις δυο πλευρές παρά τη δημόσια απολογία του μετά το τηλέφωνο που έπεσε από πολύ ψηλά.

Και μπορεί η Αφροδίτη Γραμμέλη να επιστρέφει από σήμερα κανονικά στο πόστο της μετά από σύντομη αδιεθεσία, ωστόσο, το παρασκήνιο δεν λείπει. Αν και η ίδια διαψεύδει ότι υπάρχει κάτι παραπάνω πίσω από το συγκεκριμένο συμβάν, ωστόσο, δεν κρύβει την στεναχώρια της και σύμφωνα με πληροφορίες έχει δώσει την παραίτησή της στον σταθμό χωρίς ωστόσο να έχει γίνει αποδεκτή. Μάλιστα, της έχουν ζητήσει να το σκεφτεί καλύτερα πριν πάρει εν θερμώ την οποιαδήποτε απόφαση αν και η αλήθεια είναι αυτό που συνέβη την προηγούμενη Πέμπτη στον αέρα της εκπομπής ήταν μόνο η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι με την δημοσιογράφο να έχει βρεθεί φέτος πολλές φορές σε δύσκολη θέση στον αέρα του “Πρωινού” με τη θεματολογία της εκπομπής και τους καλεσμένους που κατά καιρούς έχουν βήμα.

Και δυστυχώς το θέμα δεν τελειώνει εδώ για τον Γιώργο Λιάγκα καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει θέμα τόσο με τους διαφημιστές που αποσσύρονται όσο και με τους καλεσμένους που αρνούνται να δώσουν το παρών στην εκπομπή του μέχρι τουλάχιστον να κοπάσει η κατάσταση παρά τη συγγνώμη που ζήτησε από τον αέρα της εκπομπής την επόμενη μέρα αναγνωρίζοντας το λάθος του και αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη. Αξίζει να σημειωθεί ότι κάτι ανάλογο είχε ξανασυμβεί στον δημοσιογράφο- παρουσιαστή την εποχή που ήταν στον ΣΚΑΪ και είχε ξεσπάσει το θέμα με την φοιτήτρια στο ΑΠΘ.

Σήμερα πάντως θα συνεδριάσει το πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ για το συγκεκριμένο θέμα και αναμένεται η συνεδρίαση του Εθνικού συμβολίου Ραδιοτηλέορασης καθώς όπως ήδη σας έχω ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο ήδη έχει ανοίξει φάκελο τόσο για “Το Πρωινό” όσο και για ακόμη δυο εκπομπές όπως αυτή της Ζήνας Κουτσελίνη στο STAR και του Πέτρου Κουσουλού στο open.

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ