Καταγγελία για βιασμό στην Λέσβο: Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει η 13χρονη – Πώς έπεσε θύμα των δύο ανδρών

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση βιασμού 13χρονης, η καταγγελία της οποίας έχει προκαλέσει σοκ και οργή στην Λέσβο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 22χρονος και ένας 21χρονος στα τέλη Αυγούστου έπεισαν την ανήλικη να την πάνε μια βόλτα με το αυτοκίνητο και όπως κατήγγειλε η ίδια, την οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου Αγιάσου, όπου και την βίασαν.

Η ανήλικη πέρασε μαρτυρικές στιγμές, ενώ οι δύο δράστες, σύμφωνα με την καταγγελία, προχώρησαν και σε βιντεοσκόπηση της πράξης τους. Αρχικά η 13χρονη από τον φόβο και το σοκ δεν κατήγγειλε το περιστατικό, ούτε και ανέφερε κάτι από όλα αυτά στους γονείς της.

Ωστόσο στις 8 Οκτωβρίου η ανήλικη και οι γονείς της έμαθαν ότι το συγκεκριμένο βίντεο αναρτήθηκε από τους θρασύτατους δράστες και σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Το κορίτσι μία ημέρα αργότερα, προσπάθησε να βλάψει τον εαυτό της παίρνοντας χάπια της μητέρας της. Στις 10 Οκτωβρίου μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου έμεινε ένα 24ωρο, ενώ προγραμματίστηκε η εξέτασή της στο Ιατροπαιδαγωγικό Κέντρο Μυτιλήνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία ενώ έχουν ταυτοποιηθεί οι δύο δράστες.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ