Απόστολος Γκλέτσος: Επιμένει στη δήλωση του για τις ιερόδουλες – «Τι πιο σωστό και ανθρώπινο να έχει φροντίσει η Πρεσβεία να έχει φέρει από τη χώρα τους»

Ο Απόστολος Γκλέτσος βγήκε ζωντανά το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» για να σχολιάσει την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής να πει «όχι» στην υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ηθοποιός και πολιτικός ξεκαθάρισε και τι ακριβώς εννοούσε με τη δήλωση που έκανε πριν λίγες ημέρες και προκάλεσαν αντιδράσεις: «Οι οίκοι ανοχής, το πρώτο πράγμα που έπρεπε να κάνουν, είναι να φέρουνε γυναίκες ιερόδουλες από τα δικά τους μέρη για να εξυπηρετηθούν αυτοί οι άνθρωποι και να μην πάνε να γίνουνε μετά φονιάδες, διότι βγαίνουν οι τεστοστερόνες από τα αυτιά».

Ο Απόστολος Γκλέτσος τόνισε χαρακτηριστικά το πρωί της Κυριακής μέσα από την εκπομπή του Mega:

«Είναι μια σκληρή πραγματικότητα, η οποία ισχύει δυστυχώς. Υπάρχουν δεκάδες, εκατοντάδες άνθρωποι, οι οποίοι είναι μετανάστες, έρχονται στην Ελλάδα και δουλεύουν και πολύ καλά κάνουν οι άνθρωποι. Δεν τους δέχονται στους οίκους ανοχής για λόγους που δεν θα εξετάσουμε τώρα. Κι αυτοί οι άνθρωποι μένουν χωρίς αυτό. Τι πιο σωστό, τι πιο ανθρώπινο, τι πιο αριστερό να έχει φροντίσει η Πρεσβεία να έχει φέρει από τη χώρα τους ιερόδουλες».

«Μιλάτε για εμπόριο γυναικών κ. Γκλέτσο, δεν το καταλαβαίνετε αυτό;» τόνισε ο δημοσιογράφος.

«Νόμιμα! Νόμιμα! Με όλα τα χαρτιά και τις βούλες! Στους δικούς μας οίκους ενοχής μιλάμε για όλα τα χαρτιά και τα νόμιμα. Γιατί να αφήσουμε όλους αυτούς τους ανθρώπους έκθετους να δουλεύουν μόνο, μόνο δουλειά και να μην μπορούν να προσεγγίσουν σε οίκους ενοχής» απάντησε ο Απόστολος Γκλέτσος.

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ