«Έχασα 38 κιλά σε λιγότερο από 12 μήνες με 1 απλή αλλαγή» – Άνδρας αποκαλύπτει πώς κατάφερε να βελτιώσει την φυσική του κατάσταση

Ο Peter Gabbott αποκαλύπτει πώς κατάφερε να χάσει τα περιττά κιλά και να βελτιώσει την φυσική του κατάσταση. «Ήξερα εδώ και πολύ καιρό ότι έπρεπε να κάνω κάτι με το βάρος μου», ομολόγησε ο 29χρονος.

Πώς πήρε την απόφαση να χάσει βάρος

«Συνάντησα τη γυναίκα των ονείρων μου πριν από χρόνια και της έκανα πρόταση γάμου. Ο γάμος μας θα γίνει τον Μάρτιο του 2025», είπε ο Peter από το Preston. «Και οι δύο συμφωνήσαμε ότι θέλαμε να προσπαθήσουμε να χάσουμε βάρος προς το τέλος του 2023 και ενώ εγώ καθόμουν στον καναπέ παραγγέλνοντας φαγητό από delivery, η σύντροφός μου πήγαινε στο γυμναστήριο στις 5 το πρωί».

Μέχρι τον Ιανουάριο του 2024, η σύντροφός του είχε χάσει 12,7 κιλά και αυτό έκανε τον Peter να συνειδητοποιήσει ότι κι εκείνος έπρεπε να κάνει μια προσπάθεια. «Ήταν σημαντικό όχι μόνο για εκείνη, αλλά και για να αλλάξω τρόπο σκέψης και να γίνω πιο υγιής», είπε.

Έχοντας απολαύσει το ποδόσφαιρο ως νεαρός, η εγγραφή στο πρόγραμμα MAN v FAT Football στα τέλη Ιανουαρίου φαινόταν μονόδρομος. «Από τότε δεν κοίταξα πίσω και παραμένω τόσο αφοσιωμένος όσο ήμουν την πρώτη μου εβδομάδα. Κάνω καλή πρόοδο εν όψει του γάμου», δήλωσε ο Peter.

Από τα 147 κιλά στα 109 κιλά σε ένα χρόνο με μία αλλαγή

Σε 12 μήνες, ο Peter έχει χάσει 40 κιλά και η απλή αλλαγή της συμμετοχής στο MAN V FAT Football είχε εκτεταμένα οφέλη. «Από τότε που έχασα βάρος και είμαι μέρος του MAN V FAT Football νιώθω ξανά ο εαυτός μου», δήλωσε ο Peter, ο οποίος από τα 147 κιλά τον Ιανουάριο έφτασε στα 109 κιλά τον Οκτώβριο του 2024. «Τώρα, συνεχίζω ένα τακτικό πρόγραμμα άσκησης και παρακολουθώ το φαγητό μου, χωρίς παραγγελίες απ’ έξω. Αντίθετα, μαγειρεύω σε μεγάλες ποσότητες, κάτι που με βοηθά να τηρώ το πρόγραμμά μου».

Ο Peter παίζει ακόμη και με άλλα μέλη του MAN V FAT Football εκτός του εβδομαδιαίου αγώνα. «Ειλικρινά, φοβάμαι να σκεφτώ πού θα ήμουν αν δεν είχα βρει το MAN V FAT Football και αν δεν είχα βρει τη σύντροφό μου και θέλω να ευχαριστήσω ολόκληρη την ομάδα του Πρέστον που ήταν τόσο φιλόξενη και υποστηρικτική», είπε ο Πίτερ. «Τέλος, από το να μην κάνω κυριολεκτικά καμία άσκηση, τώρα παίζω ποδόσφαιρο δύο φορές την εβδομάδα, κάνω τρέξιμο μία φορά την εβδομάδα και τρώω πολύ πιο υγιεινά».

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ