Anne Hathaway: Δείχνει στις fans το περιεχόμενο της τσάντας της και έχει πραγματικά beauty ενδιαφέρον

H Anne Hathaway αποκάλυψε στις θαυμάστριες της κάθε προϊόν ομορφιάς που χρησιμοποιεί στην καθημερινή της ρουτίνα και υπάρχει πάντα στην τσάντα της. Στην πραγματικότητα με ένα video στο TikTok ήθελε να βεβαιωθεί ότι όλες οι Αμερικανίδες έχουν ήδη κάνει εγγραφή για να ψηφίσουν. Αναρωτιέσαι βέβαια πώς συνδέονται αυτά τα δύο. Ήταν ένα μέρος της έξυπνης ιδέας της στην ενότητα «Τι υπάρχει στην τσάντα μου;» γνωστού περιοδικού.

Οι εκλογές στις ΗΠΑ είναι σε λιγότερο από 40 ημέρες και η Hathaway πίστεψε ότι το συγκεκριμένο video ακόμη κι αν έχει να κάνει με την ομορφιά είναι μια καλή ιδέα να υπενθυμίσει κάτι τόσο σημαντικό. Αφού έδειξε κάποια παράξενα προϊόντα που υπάρχουν στην τσάντα της, όπως αλάτι κατά της ναυτίας και αντιβιοτική αλοιφή, η Χάθαγουεϊ έπεσε πάνω σε post it που άφησε η ίδια ως υπενθύμιση για τις επερχόμενες εκλογές. «Γράφω στον εαυτό μου αυτές τις σημειώσεις γιατί πρόκειται για έναν πολύ ασυνήθιστο εκλογικό κύκλο», εξήγησε. «Κανονικά, όταν δηλώνεται η υποψηφιότητα εσείς… στην Αμερική, έχετε περίπου δύο χρόνια». Αντίθετα, τώρα έχουμε «40 ημέρες μέχρι τις εκλογές», επεσήμανε.

@annehathaway

What’s in my bag? Red lipstick and a plan 💄 📝 Don’t forget to check out iamavoter.com 🇺🇸

♬ original sound – Anne Hathaway

Στη συνέχεια και αφού ζήτησε την άποψη των followers για τις εκλογές αποκάλυψε τουλάχιστον 12 προϊόντα ομορφιάς που υπάρχουν στην τσάντα της. Για τα μάτια, η Hathaway χρησιμοποιεί το Tarte Opening Act Lash Primer, το Shu Uemera Eyelash Curler, τη σκιά Clinique High Impact Shadow Play Shadow + Definer και το μολύβι Intense Eye Pencil της Chanel. Στις βλεφαρίδες της απλώνει την Jillian Dempsey FLYK Trick Mascara. Στο υπόλοιπο πρόσωπο χρησιμοποιεί το Westman Atelier’s Baby Cheeks Lip + Cheek Cream Blush Stick στην απόχρωση “Petal”, κονσίλερ και το αγαπημένο της Lip Cheat Lip Liner της Charlotte Tilbury.

Όσον αφορά στην περιποίησης της επιδερμίδας η Hathaway χρησιμοποιεί την αντηλιακή λοσιόν Actinica για SPF (που γνωρίζουμε ότι είναι το πάθος της), τις μάσκες Shiseido Vital Perfection LiftDefine Radiance Sheet Mask και το By Terry Baume De Rose ως ενυδατικό βάλσαμο για τα χείλη.



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ