MEGA: To παρασκήνιο της παραίτησης Κανδύλη και ο ρόλος της Μάνδρου

Mε παράπλευρες απώλειες ξεκινάει το επαγγελματικό ταξίδι της Ιωάννας Μάνδρου στο MEGA μετά την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ τον Αύγουστο. Κι αυτό γιατί λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση που έφτασε από την Alter Ego Media για την δημοσιογράφο, η συνάδελφός της, Αννα Κανδύλη έκανε γνωστή την παραίτησή της από το κανάλι της Συγγρού.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από το περιβάλλον της Αννας Κανδύλη, η δημοσιογράφος επέλεξε τον δύσκολο δρόμο της παραίτησης μετά από τέσσερα χρόνια για λόγους επαγγελματικής αξιοπρέπειας καθώς η Ιωάννα Μάνδρου έρχεται στον όμιλο με τον τίτλο της προϊσταμένης του δικαστικού ρεπορτάζ που ουσιαστικά έρχεται να την καπελώσει. Αυτό σημαίνει ότι αυτομάτως η Αννα Κανδύλη τίθεται υπό τις εντολές τις οδηγίες της άρτι αφιχθείσας, παρά το γεγονός ότι σε λίγο συμπληρώνει 30 χρόνια καριέρας και για το ίδιο αντικείμενο όσον αφορά στην τηλεοπτική παρουσία. Παρόλα αυτά σε καμία περίπτωση δεν “κακίζει” την Ιωάννα Μάνδρου η οποία και προφανώς έκανε τη συγκεκριμένη συμφωνία με τον όμιλο για να κάνει τη μεταγγραφή από τον ΣΚΑΪ. Αλλά και από την πλευρά του καναλιού έκαναν ότι μπορούσαν για να την μεταπείσουν κάτι που την έκανε μάλιστα και να δακρύσει αλλά σε καμία περίπτωση δεν άλλαζε ο τίτλος της προϊσταμένης ο οποίος αποτέλεσε και τον λόγο της παραίτησής της.

Ωστόσο, όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω, δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να πάρει την απόφαση αυτή, αν δεν είχε την ασφάλεια της εφημερίδας και του ραδιοφώνου και μάλιστα σε διαφορετικό όμιλο. Κι αυτό γιατί η Αννα Κανδύλη εργάζεται παράλληλα στον όμιλο της Real news με παρουσία τόσο στο ραδιόφωνο όσο και στην εφημερίδα του Νίκου Χατζηνικολάου.

Τώρα όσον αφορά στο στρατόπεδο Μάνδρου, οι πληροφορίες μου αναφέρουν ότι όχι μόνο δεν είχε καμία ανάμειξη, αλλά έστω και από απόσταση προσπάθησε με κάθε τρόπο να επικοινωνήσει ότι με το χρόνο θα βρεθούν οι ισορροπίες και θα συνυπάρξουν αρμονικά.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ