Λαύριο: «Στην αρχή έπαιζαν μπουνιές και μετά έβγαλαν μαχαίρια» – 13 συλλήψεις και αλληλομηνύσεις για την συμπλοκή ανηλίκων έξω από ΕΠΑΛ

Ραντεβού φέρεται πως είχαν δώσει οι μαθητές που εμπλέκονται στην αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (27/09), έξω από ΕΠΑΛ, στο Λαύριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, πρόκειται για δύο διαφορετικές ομάδες μαθητών, του Λαυρίου και της Κερατέας, οι οποίοι έδωσαν ραντεβού έξω από το ΕΠΑΛ του Λαυρίου, με την αιτία για το αιματηρό επεισόδιο να παραμένει, μέχρι στιγμής, άγνωστη.

Σημειώνεται πως οι Αρχές προχώρησαν σε 13 προσαγωγές, οι οποίες μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ένας ανήλικος, που κατηγορείται για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε ένα μαχαίρι, με το οποίο φέρεται να μαχαίρωσε δύο ανήλικους.

Στους συλληφθέντες είναι και οι δύο ανήλικοι που τραυματίστηκαν. Οι ίδιες πληροφορίες, αναφέρουν ότι οι δύο τραυματίες μήνυσαν τον ανήλικο που είχε στην κατοχή του μαχαίρι, ο οποίος απάντησε, επίσης, με μήνυση σε βάρος τους.

Λαύριο ΕΠΑΛ Συμπλοκή

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για την αιματηρή συμπλοκή

Οι περιγραφές εκείνων που ήταν μπροστά στην συμπλοκή και είδαν μέσα σε δευτερόλεπτα τα αγόρια να πιάνονται στα χέρια προκαλούν σοκ.

«Τα παιδιά από την Κερατέα ήταν περίπου 15-20 άτομα και εμείς καμιά 50αρια αλλά εμείς δεν είχαμε τίποτα πάνω μας, αυτοί είχαν μαχαίρια, σίδερα, ρόπαλα, ξύλα» ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στο Mega.

«Στην αρχή έπαιζαν μπουνιές με τα χέρια και μετά έβγαλαν μαχαίρια τα παιδιά που ήταν από την Κερατέα» δήλωσε άλλο παιδί που ήταν μπροστά στην συμπλοκή.

«Είχαμε δύο τραυματισμούς και πήγαν στο κέντρο υγείας. Υπήρχε μια αντιδικία μεταξύ Κερατέας και Λαυρίου, απ’ ότι λένε τα παιδιά και ξαφνικά έγινε μια σύρραξη στο δρόμο. Ήταν καμία 80αριά παιδιά περίπου μαζεμένα στη σύρραξη. Είχαν αναμειχθεί και εξωσχολικοί αλλά μέχρι να βγούμε έξω είχε έρθει και η αστυνομία κιόλας και τους καταδίωκε. Αν τους είχαμε προλάβει θα τους είχαμε διώξει ήδη. Ψάχνουμε να βρούμε ποιοι είναι γιατί πάνε απευθείας για αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος», ανέφερε άλλος αυτόπτης μάρτυρας.

Πριν από λίγες ημέρες, τα αίματα είχαν ανάψει ξανά ανάμεσα σε παιδιά από αυτές τις δύο ομάδες. «Είχαν προηγούμενα, είχαν τσακωθεί και πάλι πριν από δύο ημέρες έξω από το ΕΠΑΛ».

Μαθητές του σχολείου τονίζουν ότι φοβούνται ότι μπορεί να βρεθούν σε λάθος σημείο την λάθος στιγμή.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ