MEGA: Αρχισαν τα όργανα με την άφιξη Μάνδρου στη Συγγρού – Παραίτηση σοκ

Δεν πέρασε και πολύ ώρα από τη στιγμή που έφτασε στα δημοσιογραφικά γραφεία η ανακοίνωση για την μεταγγραφή της Ιωάννας Μάνδρου στο ΜΕGA και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στο κανάλι της Συγγρού καθώς φαίνεται πως κάποιοι συνάδελφοί της δεν καλοείδαν την προχώρηση της δημοσιογράφου στον όμιλο.

Συγκεκριμένα, με μια αιχμηρή ανακοίνωσή της στα social media η επίσης καταξιωμένη συνάδελφος που επί χρόνια καλύπτει το δικαστικό ρεπορτάζ στο Μεγάλο Κανάλι με πολύχρονη εμπειρία και περγαμηνές, η Αννα Κανδύλη κάνει γνωστή την παραίτησή της από το MEGA, παραίτηση που σχετίζεται με την άφιξη Μάνδρου στη Συγγρού. Η ίδια η Αννα Κανδύλη αναφέρει: “Μετά από 4 πολύ όμορφα χρόνια στο Mega σήμερα υπέβαλα την παραίτησή μου. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους του Μεγάλου καναλιού για την άψογη συνεργασία που είχαμε και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν από την πρώτη ημέρα που πήγα στο σταθμό, όταν το Νέο mega έκανε τα πρώτα του βήματα.

Δεν ήταν εύκολη απόφαση. Όμως, έρχονται κάποιες στιγμές στη ζωη όλων μας που καλούμαστε να ακολουθήσουμε το δύσκολο δρόμο.

Πάμε γι’ αλλά λοιπόν… Άλλωστε κάθε τέλος σηματοδοτεί μια νέα αρχή…”.

Προφανώς, η Αννα Κανδύλη αισθάνθηκε ότι με την άφιξη της Ιωάννας Μάνδρου στον όμιλο η θέση και η δουλειά της ίδιας υποβαθμίζεται, μιας και ουσιαστικά η δεύτερη αναλαμβάνει ως πρώτο βιολί το δικαστικό ρεπορτάζ τόσο στις εφημερίδες όσο και στην τηλεόραση και άρα πήρε την δύσκολη απόφαση να υποβάλλει την παραίτησή της και να ακολουθήσει όπως η ίδια λέει τον δύσκολο δρόμο.

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ