Πλεξούδες: Είδαμε τις ωραιότερες στην Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο και αυτό σημαίνει ότι είναι μεγάλη τάση τη φετινή σεζόν

Η Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο πραγματοποιήθηκε και τώρα έπεται εκείνη στο Παρίσι. Θα σταθώ όμως στην Ιταλία για λίγο και τα it girls που μας άφησαν άφωνες με τα beauty looks που υιοθέτησαν. Ήταν όλα τους απίθανα. Γνωρίζεις άλλωστε ότι οι τάσεις, κάθε σεζόν, διαμορφώνονται αρχικά από τους experts στα παρασκήνια των shows και στη συνέχεια από τις διασημότερες influencers που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις αυτών. 

Και φέτος, ένα χτένισμα έκανε θραύση στο street style του Μιλάνου. Ποιο ήταν; Οι πλεξούδες, που επανέρχονται μεν στο προσκήνιο αλλά όχι έτσι απλά. Είδαμε τις πιο ευφάνταστες κι εσύ απλά πρέπει να επιλέξεις εκείνη που θα δημιουργήσεις αύριο κιόλας. 

Photo by Valentina Frugiuele/Getty Images

Δύο πλεξούδες με χιαστό εφέ: Η φράντζα είναι wavy, η κορυφή sleek, ένα χιαστό εφέ χαρίζει στο χτένισμα το πιο εντυπωσιακό ύφος ενώ οι δύο πλεξούδες  είναι χαμηλές. Μπορείς να το υιοθετήσεις ακόμη κι αν δεν έχεις πολύ μακριά μαλλιά. Θα χρειαστείς όμως τη βοήθεια της κολλητής ή του κομμωτή σου.  

Photo by Christian Vierig/Getty Images

Χαμηλή πλεξούδα στο πλάι: Θηλυκή και girlie ταυτόχρονα. Για να την αναβαθμίσεις, κάνεις χωρίστρα στη μέση και δημιουργείς τέλεια, sleek υφή. Αφού πλέξεις τα μαλλιά σου “ανοίγεις” την πλεξούδα με τα δάχτυλα ώστε να δείχνει πιο εντυπωσιακή και πλούσια. 

Photo by Ferda Demir/Getty Images

Χαμηλές Fishtails: Όχι έτσι απλά όμως. Συνδυάζονται με το πιο εκκεντρικό retro styling στην κορυφή και είναι στολισμένες με μεταλλικά pins στη χωρίστρα και αξεσουάρ στην άκρη τους. Γι’ αυτό το look θα χρειαστείς τη βοήθεια του hairstylist.  

Photo by Valentina Frugiuele/Getty Images

Διπλή rope braid: Η μία πιο ψηλά και η δεύτερη ακριβώς από κάτω. Χωρίζεις τα μαλλιά σε δύο οριζόντια τμήματα. Ξεκινάς με το πρώτο μέρος δημιουργώντας μια αλογοουρά. Γυρίζεις μια λεπτή τούφα γύρω από τη βάση και τη στερεώνεις με ένα pin στο κάτω μέρος ώστε να μην φαίνεται. Στη συνέχεια χωρίζεις την αλογοουρά σε δύο μέρη, απλώνεις κρέμα φορμαρίσματος για δυνατό κράτημα, στριφογυρίζεις τις τούφες γύρω από τον άξονά τους και στη συνέχεις τη μία γύρω από την άλλη. Συνεχίζεις με το κάτω μέρος των μαλλιών. 

@emilisindlev

Κλασική, λεία και λαμπερή. Είναι κατάλληλη για εσένα που έχεις μακριά μαλλιά. Δεν χρειάζεται να έχεις ιδιαίτερο ταλέντο. Θα χρειαστεί απλά να μαζέψεις τα μαλλιά σου σε μια, όχι πολύ ψηλή, αλογοουρά. Τα στερεώνεις με ένα λαστιχάκι, παίρνεις μια λεπτή τούφα και την τυλίγεις γύρω από τη βάση της αλογοουράς. Τέλος πλέκεις το μήκος και είσαι έτοιμη. 



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ